DVOJICA MLADIH VOZAČA POGINULA NA LICU MESTA! Jezivi detalji direktnog sudara kod Zrenjanina, stradali na OPASNOM MESTU!
Foto: printscreen/instagram/192_rs

tragedija

DVOJICA MLADIH VOZAČA POGINULA NA LICU MESTA! Jezivi detalji direktnog sudara kod Zrenjanina, stradali na OPASNOM MESTU!

Crna Hronika -

Očevici kažu da se najverovatnije radilo o velikoj brzini i da je jedno od vozila, iz za sada nepoznatih razloga, prešlo u suprotan smer

U teškoj saobračajnoj nesreći koja se oko 17.20 časova dogodila u zrenjaninskom selu Zlatica, na putu Zrenjanin – Sečanj, sudarila su se dva putnička vozila.

Oba vozača su preminula na licu mesta. Reč je o M. I. (21) iz Boke, i V. A (22) iz Starog Leca. Oni su poginuli u direktnom sudaru "fijat stila" i "audija".

Obojica su bili na mestima vozača i nije bilo drugih putnika u vozilima. Očevici kažu da se najverovatnije radilo o velikoj brzini i da je jedno od vozila, iz za sada nepoznatih razloga, prešlo u suprotan smer, a sve se dogodilo na blagoj krivini u blizini mesnog groblja na Zlatici.

Vatrogasci su sekli vozila da izvuku tela stradalih.

Inače, na ovom mestu i ranije su se događale teške nesreće sa smrtim posledicama.

Tela nesrećnih mladića biće prevezena na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Ekipe Sektora za vanredne situacije su bile na licu mesta, pošto su oba vozila bila smrskana. Saobraćaj je na tom delu puta bio obustavljen, prenose mediji.

(Kurir.rs / Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track