ČULA SE 3 PUCNJA, ONDA JE NASTAO HAOS! Komšije otkrile detalje obračuna na Vračaru "Ko zna gde je napadač pobegao, PREPLAŠENI SMO"
Foto: Damir Dervišagić

policija zatvorila čitav reon

ČULA SE 3 PUCNJA, ONDA JE NASTAO HAOS! Komšije otkrile detalje obračuna na Vračaru "Ko zna gde je napadač pobegao, PREPLAŠENI SMO"

Crna Hronika -

U ranim večernjim satima na Vračaru, na uglu ulica Maksima Gorkog i Cara Nikolaja, došlo je do pucnjave u kojoj su ranjene dve osobe.

Mladići su upucani u nogu i leđa, a obojica su iz kriminogene sredine.

Žena koja živi u zgradi gde se desila pucnjava rekla je da nije videla šta se dogodilo, ali da je čula tri pucnja od kojih je mislila da su petarde.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

- Izašla sam na terasu i videla da su ljudi prekoputa zgrade istraumirani. Kad sam sišla dole je ležao je ranjeni dečko. Kasnije sam čula da je napadač pobegao i valjda ranio još jednu osobu. Prestravljeni smo. Ko zna gde je pobegao.

- Dva muškarca su upucana, sumnja se da je isti incident u pitanju, obojica su prevezena u Urgentni centar, a istraga je u toku - potvrđeno je u MUP.

00:18

Pucnjava u ulici Maksima Gorkog

Podsećamo, jedan od ranjenih muškaraca je pogođen u nogu i u pitanju je osoba iz kriminogene sredine. U Urgentnom centru konstatovano da je upucan u natkolenicu. U

isto vreme, u obližnjoj Novopazarskoj ulici, policija je zatekla još jednog ranjenog muškarca. I on je sa ranom na leđima prevezen u bolnicu. Kako saznajemo, i on ima kriminalni dosije.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track