EKSKLUZIVNO - ŠOK OBRT! OVO JE "TRUDNICA" KOJU JE OTEO UBICA IZ MLADENOVCA: Otkrila kako je PREVARILA monstruma i izbegla smrt
Foto: Petar Aleksić

EKSKLUZIVNO - ŠOK OBRT! OVO JE "TRUDNICA" KOJU JE OTEO UBICA IZ MLADENOVCA: Otkrila kako je PREVARILA monstruma i izbegla smrt

Crna Hronika -

Devojka J. A. (19) saslušana je danas u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu gde je detaljno iznela sve detalje o kobnoj noći kada je U. B. iz Dubone nakon masakra, u kom je ubio osmoro ljudi a ranio 14, ušao u taksi u kom je bila na rampi Mali Požarevac, saznaje Kurir.

Ono što je sve šokiralo jeste da devojka uopšte nije trudna već je u trenutku otmice brzo odreagovala i slagala pomahnitalog ubicu.

- O svim detaljima kobne večeri ona je pričala sat i po vremena, gde je između ostalog navela i da nije trudna - kaže naš sagovornik.

J. A., trudnica, masakr, Mladenovac
foto: Petar Aleksić

- Kako bi spasla svoj život u trenutku kada im je u taksi ušao U. B. rekla je da je trudna i tako je uspela sebe da spase sigurne smrti.

Nakon njene izjave u tužilaštvu, iskaz je dao i njen verenik koji je te večeri čekao da dođe kod njega.

- On je takođe, opisao kako mu je bilo dok je čekao verenicu da dođe kod njega. Navodno, on je izjavio da se vožnja odužila i da se baš zabrinuo, a kasnije je saznao šta je sve preživela njegova buduća supruga - kaže Kurirov izvor.

(Kurir.rs/B.T.)

Bonus video:

00:36

Aleksandar Vučić obišao Mladenovac u Lazarevac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track