UHAPŠEN I DRUGI PUCAČ IZ SUBOTICE! Beograđanin i Šapčanin pucali studentu u nogu jer im je bio sumnjiv?! NAĐEN I PIŠTOLJ
Foto: N.H.

mup

UHAPŠEN I DRUGI PUCAČ IZ SUBOTICE! Beograđanin i Šapčanin pucali studentu u nogu jer im je bio sumnjiv?! NAĐEN I PIŠTOLJ

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su N. R. (32) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

On se sumnjiči da je na ulici u centru Subotice, sa D. L. (30) iz okoline Šapca koji je juče uhapšen, učestvovao u ranjavanju dvadesetpetogodišnjeg muškarca.

Mesto pucnjave
Mesto pucnjave foto: N.H.

Policija je od N. R. oduzela pištolj kojim je, kako se sumnja, ranjen dvadesetpetogodišnjak. Povređeni muškarac je sa teškim telesnim povredama zbrinut u Opštoj bolnici u Subotici.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici, N. R. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Podsetimo, mladić S. M. (25) student građevine, ranjen je vatrenim oružjem preksinoć oko 18 sati u Subotici, a kako Kurir saznaje, on nije imao kriminalni dosije koji bi ukazivao da ima veze sa kriminalnim radnjama.

Mladić je ranjen gotovo u centru grada, na raskrsnici Ulica Maksima Gorkog i Matije Gupca, a njemu su posle ranjavanja pritekli u pomoć građani koji su se zatekli na ulici. Pozvana je odmah Hitna pomoć i policija, mladić je zbrinut u subotičkoj Opštoj bolnici.

- Ranjen je u butinu, operisan je i u stabilnom je stanju. On je posle ranjavanja bio svestan, rekao je da je video trojicu napadača, nižih muškaraca. Takođe, rekao je i da on nije iz Subotice, već iz Bečeja - podseća izvor i dodaje da se sumnja da su napadači pripadnici obezbeđenja.

- Moguće da su pomešali momka s nekim ili im je bio sumnjiv jer je imao kačket i naočare. S. M. važi za finog momka, sportistu - kaže izvor.

( Kurir.rs - N.H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track