Najnovije vesti

NOVI SNIMAK HAPŠENJA DEČAKA UBICE NA VRAČARU Ovo je trenutak kada mu policajci stavljaju lisice na ruke! Nije pružao otpor (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva, Petar Aleksić, Printscreen

nakon masovne pucnjave

NOVI SNIMAK HAPŠENJA DEČAKA UBICE NA VRAČARU Ovo je trenutak kada mu policajci stavljaju lisice na ruke! Nije pružao otpor (VIDEO)

Crna Hronika

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se novi snimak za koji se tvrdi da je hapšenje dečaka ubice (13) sa Vračara u školskom dvorištu u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar.

Kako se može videti na snimku, dečak osumnjičen za stravični masakr stoji mirno dok mu dvojica policajaca stavljaju kapuljaču na glavu.

Na jednom delu snimka se vidi i kako mu stavljaju lisice na ruke, a dečak ne pruža otpor.

00:07

Hapšenje dečaka nakon masakra na Vračaru

Podsetimo, dečak je kobnog jutra uzeo dva očeva pištolja iz sefa, za koji je znao šifru, i napravio je četiri "Molotovljeva koktela", pa krenuo u krvavi pir.

Na ulazu u školu je bez reči ubio pripadnika obezbeđenja i još tri devojčice koje su se tamo zatekle. Zatim je u hodniku zamenio okvir s municijom u pištolju i ušao u učionicu u prizemlju, gde je njegovo odeljenje imalo čas istorije.

Tamo je najpre ranio u ruku i stomak nastavnicu, pa se okrenuo i zapucao ka deci. Likvidirao je šestoro mališana i ranio još petoro.

Posle masakra je izašao iz učionice i sam pozvao policiju, rekavši da je pobio decu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track