ČULI SMO DA JE IZ DUNAVA IZVUČENO TELO, ALI NE ZNAMO DA LI JE TO NAŠE DETE: Porodica dečaka (9) iz Apatina ne prekida potragu
Foto: Kurir/J.Miljuš

potraga

ČULI SMO DA JE IZ DUNAVA IZVUČENO TELO, ALI NE ZNAMO DA LI JE TO NAŠE DETE: Porodica dečaka (9) iz Apatina ne prekida potragu

Crna Hronika -

Porodica dečaka koji je 29. maja nestao u Dunavu kod Apatina, još uvek nije dobila zvaničnu potvrdu da je telo utopljenika pronađeno na 45 kilometa odatle u Hrvatskoj, jedan od dvojice mališana - A. M. (9). Podsetimo, trag se tada izgubio i godinu dana starijem P. B.

Potraga za dečacima
Potraga za dečacimafoto: Kurir/J.Miljuš

Izvor Kurir otkriva da je telo dečaka u Dunavu kod Dalja pronađeno pre dva dana, ali da još uvek nije potvrđeno da je reč o jednom od dva nestala dečaka kod Apatina.

- Obavešteni smo o tome, ali još uvek ne znamo da li je reč o našem A. M. Procedura ide svojim putem, svesni smo da moramo biti strpljivi i jaki i da ćemo uskoro da saznamo da li je u pitanju naše dete ili ne. Do tada, mi i dalje pretražujemo reku čamcem, proveravamo sve što nam se učini sumnjivim, a sutra ćemo organizovati i široku akciju pretrage obale sa kopna - kaže za Kurir Zoran, blizak prijatelj i komšija porodice dečaka.

On poziva sve koji mogu i žele da im se pridruže u potrazi i dođu sutra ujutro u osam sati ispred Šumske uprave Apatin.

- Molimo pecaroše i sve koji imaju čamce da isplove i pomognu nam u potrazi. Takođe pozivamo i lovce i građane da dođu i da zajedno pretražimo obalu i sve one delove šume koji su do nedavno bili pod vodom. Za ovih nedelju i nešto dana Dunav je opao oko dva metra i ne može se mnogim delovima prići čamcem, već isključivo peške - apeluje naš sagovornik.

Kurir.rs/ J.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track