"TA PRESUDA POTVRDILA JE SVE SUMNJE" Grgur o slučaju Zorana Marjanovića: Tražili su izuzeće sudije iz veća, ali OVO očekujem
Uglješa Grgur o ubistvima koja su potreasla Srbiju, Foto: Kurir Televizija, Nenad Kostić

kurir televizija

"TA PRESUDA POTVRDILA JE SVE SUMNJE" Grgur o slučaju Zorana Marjanovića: Tražili su izuzeće sudije iz veća, ali OVO očekujem

Crna Hronika -

Goran Džonić (59) proglašen je krivim za trostruko ubistvo porodice Đokić iz Aleksinaca i osuđen je na doživotnu robiju. Sudija Mirko Drašković je detaljno obrazložio presudu, a onda je usledila burna reakcija Džonića. On je osuđen za ubistvo svog brata od tetke Gorana (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25) Đokić. A danas pored ovog slučaja bavimo se i slučajem Marjanović.

Apelacioni sud razmatra žalbu na presudu kojom je Zoran Marjanović osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči u Beogradu. Podsećamo, juče su dvokati tražili izuzeće sudije, a Marjanović se pridružio njihovim izjavama. Suđenje će biti nastavljeno danas.

Apelacioni sud razmatra žalbu na presudu kojom je Zoran Marjanović osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči u Beogradu.

Podsećamo, juče su dvokati tražili izuzeće sudije, a Marjanović se pridružio njihovim izjavama.

Suđenje će biti nastavljeno danas.

Presuda kojom je Zoran Marjanović prvostepeno osuđen na kaznu od 40 godina zatvora, kako je Kurir pisao, napisana je i obrazložena na 698 strana. Apelacioni sud ima mogućnost da presudu potvrdi, preinači u pogledu kazne ili je ukine i naloži novo suđenje.

02:39

UGLJEŠA GRGUR

O ovoj temi, kao i o kampanji razoružavanja Srbije, danas je govorio Uglješa Grgur, privatni detektiv i narodni poslanik.

Današnja presuda je potvrdila sve sumnje, kada je reč o slučaju Džonić.

- Danas će biti žalbe, Marjanovićevi advokati, a očekujem da se presuda potvrdi i da smanji kaznu zatvora, ili da je ukine. Advokati Marjanovića su tražili izuzeće sudije iz veća. - rekao je Grgur.

Uglješa Grgur
foto: Kurir tv

Grgur vidi da je presuda doneta kako i treba, i da neće biti teško da sud odluči do kraja postupka.

- Ubica svoje supruge osuđen je baš onako kako treba. On je obrazložio svaki detalj i mislim da apelacionom sudu neće biti teško da odluči opet i da izvede još dokaza - kazao je.

Sve što je pod velom tajne, zanimljivo je široj narodnoj javnosti, rekao je Grgur, ali je zadovoljan jer je pravda zadovoljena.

- Bilo je propusta policije, sve što je pod velom tajni, to je narodu zanimljivije. U međuvremenu su mu preminuli otac i majka, sumnjali su na Ivicu Dačića da ga štiti, a to je laž, tako da je bilo svega i svačega. Pravda je zadovoljena - smatra Grgur.

Dao je mišljenje i o kampanji za oduzimanje oružja, kao i o trostrukom ubistvu Džonića.

- Policija je odradila odličan posao. Ne može neko da nosi oružje ako ne ispunjava prave uslove. Svi koji imaju dozvolu verujte mi da se radi o časnom i dobrom čoveku. Treba uvek provera vlasnika i da li on nije imao promena u svom psihičkom stanju i da nije narkoman, e to su neki momenti gde se oduzima oružje - kazao je.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track