POD PUNIM GASOM "MERCEDESOM" NA POLICAJCA: Bacio ga na haubu i nastavio da vozi, pa se DAO U BEG! Uhapšen brzom akcijom policije
Foto: Shutterstock, Ilustracija

divljaštvo

POD PUNIM GASOM "MERCEDESOM" NA POLICAJCA: Bacio ga na haubu i nastavio da vozi, pa se DAO U BEG! Uhapšen brzom akcijom policije

Crna Hronika -

Muškarac J.J. uhapšen je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je napao policajca saobraćajne policije.

Navedeni napad na službeno lice se dogodio sinoc kada je patrola saobracajne policije vršeći službenu dužnost redovne kontrole saobraćaja u Bulevaru Vojvode Mišića u Beogradu oko 3.30 zaustavila automobil "mercedes" beogradskih registarskih oznaka.

Kada je policijski službenik prišao vozilu radi sprovođenja dalje procedure kontrole legitimisanja, vozač je naglo dodao gas, udario u telo policajca i bacio ga na haubu, nastavljajući da vozi dok je policijski službenik bio na vetrobranskom staklu i od brzine spao sa vozila, i pored svega toga ne zaustavljajući se osumnjičeni se velikom brzinom udaljio u pravcu petlje Mosta na Adi.

Brzom reakcijom policije u toku istog dana isti je pronađen i lišen slobode, a po nalogu tužioca zadržan.

Osumnjičeni će u roku od 48 časova biti sašlusan pred tužiocem, nakon čega će biti doneta i odluka o predlogu za pritvor.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track