MARJANOVIĆA VEĆ 4 DANA DOVODE U SUD, A SVI SE PITAJU GDE JE LEPA ZOKA: Zoranu podršku pružaju članovi porodice i kuma ali nje nema
Foto: Zorana Jevtić, Nenad Kostić, Aleksandar Jovanović Cile

suđenje decenije

MARJANOVIĆA VEĆ 4 DANA DOVODE U SUD, A SVI SE PITAJU GDE JE LEPA ZOKA: Zoranu podršku pružaju članovi porodice i kuma ali nje nema

Crna Hronika -

Na suđenju u Apelacionom sudu u Beogradu Zoranu Marjanoviću, danima dolaze članovi porodice, a svi su primetili da mu podršku iz publike ne pruža dugogodišnja devojka Zorica Mitrović.

Na jučerašnjem suđenju Marjanoviću, uz njega je u prvom delu ročišta bio brat Miloš Marjanović, koji je inače, svedok u postupku, da bi potom u drugom delu došao njegov sin Uroš iz prvog braka. Na prethodnom suđenju kuma porodice Marjanović došla je kako bi bila uz okrivljenog, koji je u julu prošle godine prvostepenom presudom Višeg suda u Beogradu osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge.

zoran marjanović
zoran marjanovićfoto: Kurir/D.A., Nenad Kostić

Ono što su svi prometili je da Zorica Mitrović, Zoranova dugogodišnja partnerka, nije došla ni na jedno od četiri suđenja pred Apelacionim sudom, iako mu je tokom donošenja presude u julu prošle godine u Palati pravde bila velika podrška uz ostale članove porodice.

- Zoran i Zorica su i dalje u emotivnoj vezi, ali ona najverovatnije ne dolazi na suđenja jer ne može da se uklopi u satnicu - kaže dobro obavešten izvor.

Treba podsetiti, da je Zorica Mitrović 22. jula prošle godine kada je donešena presuda veoma emotivno reagovala prvo u sudnici, a zatim i tokom hapšenja u porodičnom domu Marjanovića u Borči, kada je policija došla da odvede okrivljenog, koji je prethodno nakon presude otišao kući.

zorica mitrović besnela nakon zoranove presude pre godinu dana
zorica mitrović besnela nakon zoranove presude pre godinu danafoto: Nenad Kostić

- Po Zorana su tog dana došle dve interventne jedinice sa desetak specijalaca, ušli su u kuću i izveli ga sa lisicama na rukama. Zorica tada nije mogla da se suzdrži, pa je vikala: "Ne ulazi u vučju jazbinu bez advokata!" - podseća izvor i dodaje:

- Ona je dobacila Zoranu da se "drži", na šta je on ukućanima uzvratio: "Držite se ljudi". Iz porodice su za njim dobacivali i: "Drži se tata, drži se Zoki".

Drama ispred porodičnog doma Marjanovića se nije smirila, pa se Zorica potom obratila okupljenim novinarima rečima: "Hoćete rijaliti, evo vam!"

zorica i zoran dolaze u platu pravde na izricanje presude pre godinu dana
zorica i zoran dolaze u platu pravde na izricanje presude pre godinu danafoto: Zorana Jevtić

Ona je potom svojim kolima krenula za vozilima interventne, a za njima je krenuo, odvojenim kolima, i Zoranov sin iz prvog braka. Podsetimo, Marjanović osuđen je tada na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene, njemu je određen pritvor, uručeno mu je rešenje, ali je pušten. Sudija nije naložila da direktno bude sproveden u CZ već će ga odeljenje za potrage privesti u pritvor.

pevačica jelena marjanović
pevačica jelena marjanovićfoto: Printsceen

U Apelacionom sudu u Beogradu članica sudskog veća pročitala je presudu Višeg suda u Beogradu koja je obrazložena na 698 strana, a za danas je najavljeno da se advokati okrivljenog Marjanovića izjasne o svojim žalbama na presudu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track