U KUĆI OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO SUPRUGE PRONAĐENA AUTOMATSKA PUŠKA: Detalji hapšenja u Novom Bečeju! Evo šta je sve sakrivao
Foto: Printscreen/Facebook

horor

U KUĆI OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO SUPRUGE PRONAĐENA AUTOMATSKA PUŠKA: Detalji hapšenja u Novom Bečeju! Evo šta je sve sakrivao

Crna Hronika -

Policija u Zrenjaninu uhapsila je R.M. (39) iz okoline Novog Bečeja, zbog sumnje da je ubio nevenčanu suprugu S.M. (41), u selu Bočar.

Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su R. M., zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Novi Bečej, femicid, Bočar, Slađana Milošev, Robert Milošev, ubistvo, ubio ženu
foto: Printscreen/Facebook

"On je juče, kako se sumnja, oštrim predmetom usmrtio četrdesetjednogodišnju nevenčanu suprugu, a u pretresu njegovog stana policija je pronašla automatsku pušku, četiri okvira i dva metka, kao i biljnu materiju za koju se sumnja da je marihuana i semenke za koje se sumnja da su indijska konoplja. R. M. se sumnjiči i da je prilikom hapšenja, držeći nož u ruci, pretio policajcima", saopštila je policija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja