MILAN U ZEMUNU LIKVIDIRAN ISTO KAO LUKA NA BANJICI! Jedna stvar povezuje 2 mafijaške egzekucije u Beogradu, svi su primetili OVO
Foto: Printscreen, Shutterstock

profesionalno likvidirani

MILAN U ZEMUNU LIKVIDIRAN ISTO KAO LUKA NA BANJICI! Jedna stvar povezuje 2 mafijaške egzekucije u Beogradu, svi su primetili OVO

Crna Hronika -

Milana Jorovića u Zemunu danas popodne likvidirao je muškarac maskiran u dostavljača hrane. On je, kako smo već pisali, posle ispaljenih hitaca pobegao motorom i policija traga za njim.

Način na koji je izvedena ova likvdacija u mnogome podseća na profesionalnu mafijašku, a ovo nije prvi put da se egzekutor maskira u dostavljače hrane.

Milan Jorović
Milan Jorovićfoto: Nemanja Nikolić, Drustvene Mreže

Naime, 9. maja prošle godine u boks klubu na Banjici u Beogradu ubijen je Luka Perenčević, navijač Rada. U njega je pucao muškarac, koji je ušao u boks klub, dok je Perenčević sa prijateljima trenirao.

- Na leđima je imao veliku torbu za dostavu hrane, na kojoj je pisalo ime poznatog brenda. Zbog toga na prvi pogled nije delovao sumnjivo. Međutim, čim je ušao on je izvadio pištolj i zapucao. Posle ispaljenih hitaca, napadač je pobegao i do danas nije uhapšen - podseća naš izvor.

Kao i u slučaju u Zemunu, i ubica sa Banjice je posle ispaljenih hitaca seo na motor, kako se spekulisalo, i pobegao.

- Kao motiv Perenčevićevog ubistva spominje se prevlast nad tržištem narkotika i navodni kokainski dug. Lukino ime inače se moglo čuti i na suđenjima u slučaju protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Dok ga jedni pominju kao prijatelja i osobu blisku njima, okrivljeni svedok Srđan Lalić govorio je da su vođe klana imale pakleni plan da "smaknu" Perenčevića i preuzmu Radovu tribinu - podseća naš izvor.

Luka Perenčević
Luka Perenčević foto: Kurir, Printscreen

Ubijeni Milan Jorović poznat je policiji, a komšije kažu da je ranije robijao zbog droge.

- On je i navijač, ali ne znamo čiji. Znamo da je imao problema sa narkoticima, pa je moguće da je to povod za ovako brutalno smaknuće - ispričale su komšije ubijenog za Kurir i dodale da su čule da je ubica maskiran u dostavljača dugo pratio svoju žrtvu.

- On je navodno išao za njim od momenta kada je seo u kola, pa sve dok nije stigao kući. Celom rutom ga je pratio, a čuli smo da se i prethodnih dana s tim motorićem muvao ovde po ulici - kaže izvor Kurira.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track