PIJAN SEO U MAZDU, PA IZAZVAO KARAMBOL: Detalji nezapamćenog lančanog sudara kod Niša, sedmoro povređenih, među njima i DEČAK (10)
Foto: Ana Paunković

opšti haos

PIJAN SEO U MAZDU, PA IZAZVAO KARAMBOL: Detalji nezapamćenog lančanog sudara kod Niša, sedmoro povređenih, među njima i DEČAK (10)

Crna Hronika -

Niška policija će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, podneti krivičnu prijavu protiv tridesetšestogodišnjeg muškarca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Policija je utvrdila da vozač „mazde“ nema izdatu vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju, kao i da je imao 0,14 promila alkohola u organizmu.

U policijskom saopštenju pojašnjeno je kako je jutros oko 2,45 sati došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je povređeno sedmoro osoba, uključujući policajca i desetogodišnjeg dečaka iz Bugarske.

- On se sumnjiči da je jutros, upravljajući „mazdom“ nemačkih registarskih oznaka, udario u policijsko vozilo sa uključenom svetlosnom signalizacijom, u zaustavnoj traci na auto-putu Beograd - Niš, a koje je obezbeđivalo „opel“. Ti automobilom je upravljao tridesettrogodišnji muškarac, a koji je prethodno zbog kvara takođe bio u zaustavnoj traci. Od siline udara, policijski automobil se odbio i udario tri pešaka, među kojima i policijskog službenika. Nakon toga udario je u „opel“, da bi se potom službeno policijsko vozilo prevrnulo na krov, saopštila je policija danas popodne.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, jedno dete je zadobilo teške telesne povrede, dok je troje lakše povređeno i oni su zbrinuti u Кliničko-univerzitetskom centru Niš.

-Bugarski drzavljani: N. N. (10) zadobio je prelom nadlaktne kosti i srednjem delu sa dislokacijom. Zabeležena je i manja linija preloma čašice levog kolena. Decji hirurg indikovao prijem na kliniku za decju hirurgiju, ali je majka odbila i potpisala se da ne želi hoslitalizaciju tako da je dete odvedeno na dalje lečenje u Bugarsku, saopštili su iz UKC.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track