TRAGEDIJA KOD NIŠA POSTALA JOŠ VEĆA! Preminuo i traktorista koji je vozio Najdana: Podlegao povredama uprkos naporima lekara
Foto: Kurir.rs/M.S.

tuga

TRAGEDIJA KOD NIŠA POSTALA JOŠ VEĆA! Preminuo i traktorista koji je vozio Najdana: Podlegao povredama uprkos naporima lekara

Crna Hronika -

U Univerzitetsko kliničkom centru (UKC) u Nišu rano jutros preminuo je Zvonko Đ. (53) koji je upravljao traktorom 29. juna kada je vozilo sletelo s puta oko 16 časova, a pritom poginuo meštanin sela Jasenovik Najdan Krstić (56).

- Uprkos svim naporima lekara, pacijent Z.Đ., povređen u nesreći prilikom prevrtanja traktora, podlegao je povredama danas 3. jula u ranim jutarnjim satima, saopštiio je UKC. Ranije je ova institucija obavestila javnost da je Zvonko Đ. bio u indukovanoj komi zbog višestrukih povreda celog tela, a pre svega glave. Zvonko Đ je tog dana vozio traktor, a Najdan je bio u obližnje selo Rujnik po hleb u prodavnici. Zvonko je bio za volanom pa je povezao Najdana. Na ulasku u selo Leskovik desna prednja i zadnja guma su proklizale tako da su se survali niz padinu gde je došlo verovatno i do prevrtanja traktora.

1 / 6 Foto: Kurir.rs/M.S.

- Zvonko je bio pravi domaćin. Nije pio, čuvao je okućnicu i onda je nekako često počeo da ide u tu prodavnicu u Rujniku. On ima veliku familiju, ima čak i rođake u Australiji. Iz dobre porodice potiče. On i pokojni Najdan su se družili jer su i bili komšije - ispričali su Kuriru u selu Leskovik.

Ovo selo je pogodila velika tuga ovih dana jer svi pričaju sa žaljenjem zbog pogibije dvojice dobrih drugara.

U kući Krstića u kojoj je Najdan živeo sam, takođe smo zatekli veliku tugu, a pre svega Najdanove sestre Nadice.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track