"PORODICA JE UNIŠTENA" Reči majke tragično stradale Nikoline kidaju dušu: "Ona će zauvek imati 13, a on će mirno čekati starost"
Foto: Printscreen/Twitterr/Privatna arhiva

tuga

"PORODICA JE UNIŠTENA" Reči majke tragično stradale Nikoline kidaju dušu: "Ona će zauvek imati 13, a on će mirno čekati starost"

Crna Hronika -

Vera J., majka malene Nikoline (12) koja je 7. decembra 2022. godine nastradala u saobraćajnoj nesreći u Kragujevcu, kada je na nju, dok je prelazila ulicu na pešačkom prelazu V.K. (70) naleteo kolima dok je vozio 90 kilometara na sat, objavila je potresan video na društvenim mrežama u čast svojoj tragično nastradaloj ćerkici.

Majka je objavila video u kojem su fotografije njene nastradale ćerkice sa porukama koje slamaju srca.

- Moja prva beba, prvenče. Ponos i tuga. Toliko njenih planova je nestalo u 2 sekunde. Toliko sreće izazvane sitnicama. Od koga sad da učim kako da uživam u trenutku kad je jedan trenutak prekinuo 13 najlepših godina mog života? Moja Niki - stoji u opisu videa koji je podelila njena majka.

U videu se pored devojčicinih fotografija nalaze i poruke.

- V.K. će mirno dočekati svoju starost jer ima 70 godina. On nikada neće dočekati adekvatnu kaznu - stoji u potresnoj objavi majke devojčice.

Devojčica pala u komu, pa preminula 24 sata kasnije

Podsetimo, Nikolina se vraćala iz škole, prelazila je preko saobraćajnog prelaza koji nije bio regulisan semaforom. Zbog neprilagođene brzine, vozač je udario i ona je odletela 30 metara dalje.

Nikolina je odmah pala u komu, a njena velika borba za život trajala je punih 24 dana nakon čega je preminula u postelji šok sobe Kliničkog centra u Kragujevcu.

Vozač koji je jurio 90km/h u trenutku kada je Nikolinu pokosio na pešačkom, na slobodi čeka kraj krivičnog postupka, sa sve mogućnošću da svakog dana od tog trenutka sedne za volan.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track