PORODICA OTROVANIH OCA I SINA U PIROTU OČAJNA: Komšije imaju samo reči hvale, svi su u šoku
Foto: Kurir.rs/M.S.

PORODICA OTROVANIH OCA I SINA U PIROTU OČAJNA: Komšije imaju samo reči hvale, svi su u šoku

Crna Hronika -

Stanovnici Pirota zgranuti su nakon saznanja da je otac (28) najpre otrovao sina (2) pa sebe, i tom prilikom su zadobili opekotine jednjaka izazvane verovatno sonom kiselinom.

To se dogodilo u ponedeljak uveče, nakon čega je intervenisala policija, a otac i sin završili u Opštoj bolnici u Pirotu. Obojica se trenutno nalaze u Univerzitetsko kliničkom centru u Nišu gde lekari daju sve od sebe da ih održe u životu.

Pirot, trovanje
foto: Kurir.rs/M.S.

Iako za sada ne postoje pouzdane informacije o tome kako su se otac i sin otrovali, postoji nezvanična verzija ovog događaja da je muškarac zapravo hteo da naudi svojoj ženi koja ga je ostavila pa je navodno prvo dao otrov detetu, a onda i sebi. Sve se to dogodilo na mestu Vašarište koje je od mesta stanovanja ovog Piroćanca udaljeno oko tri kilometra tako da je verovatno tu došao kolima. Vašarište je poljana pored Pirota na putu za selo Prisjan.

Novinar Kurira je bio u ulici gde stanuju povređeni otac i sin i jasno se vidi prema okućnici i domaćinstvu da je porodica otrovanog Piroćanca imućna, a koliko su omiljeni u kraju govori to što je iz kuće izašlo nekoliko komšinica i komšija koje su došle da daju podršku u teškim trenucima.

- Mi smo pod izuzetnim stresom i ne bismo ikakve izjave da dajemo. Majka i otac su u bolnici u Nišu i ne bismo, zaista, išta da komentarišemo- rekla je jedna ljubazna gospođica.

Pirot, Trovanje
foto: Kurir.rs/M.S.

Komšije za ovu porodicu imaju samo reči hvale i kažu da s njima nikada nisu imali problema. Šta više da se uvek nađu da pomognu i da im je potpuno neverovatno to što se priča po Pirotu.

U blizini Vašarišta nalazi se prodavnica, a u kojoj kažu da su kritične noći videli policiju, ali nisu mogli ni da pretpostave zbog čega su tu bile patrole.

Prema jutrošnjim informnacijama, stanje oca i sina je nepromenjeno.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track