ODLOŽENO SUĐENJE: Miladin Kovačević ostao zaglavljen na auto-putu NISU SE POJAVILI NI SVEDOCI
Foto: Zorana Jevtić

prvi osnovni sud

ODLOŽENO SUĐENJE: Miladin Kovačević ostao zaglavljen na auto-putu NISU SE POJAVILI NI SVEDOCI

Crna Hronika -

Suđenje bivšem košarkašu Miladinu Kovačeviću, zbog optužbi da je bio nasilan prema Tini T. (26) odloženo je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu jer se u sudu nisu pojavili Kovačević, kao ni pozvani svedoci.

- Kovačevićev branilac Jakša Peković došao je u sud, ali su Kovačević i njegov drugi advokat Ivan Gvozdenac javili da su na putu iz Novog Sada u Beograd, ali da su zaglavljeni u nekoliko kilometara dugoj koloni na auto-putu. Kako se ni pozvani svedoci nisu pojavili, pa nije imalo svrhe da se čeka njihov dolazak, sledeće suđenje zakazano je za 18. septembar - kaže sagovornik Kurira.

Kovačević sa Tinom T. i advokatom Ivanom Gvozdencem
Kovačević sa Tinom T. i advokatom Ivanom Gvozdencemfoto: Zorana Jevtić

Podsetimo, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu optužnim predlogom tereti Kovačevića za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i zlostavljanje i mučenje.

Kovačević je, podsetimo, ranije na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u celosti negirao da je pretio devojci i u svojoj odbrani je naveo da je te večeri, u septembru 2020. Tina T. došla na njegova vrata i lupala da je pusti unutra. Navodno, izjavio je da joj nije pretio, niti joj naneo bilo kakve povrede.

- Nisam kriv - kratko je rekao na početku suđenja u decembru prošle godine, Kovačević.

Međutim, na prethodnom suđenju Tina T. koja je ranije teretila Kovačevića, odbila je da svedoči protiv njega, jer su u međuvremenu počeli da žive zajedno.

- Kao nevenčana supruga, ona ima ista prava kao supruga i izabrala je da ne svedoči protiv Kovačevića - dodaje sagovornik Kurira.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track