UHAPŠENI ZA UBISTVO TIKTOKERKE NOE SUTRA NA SASLUŠANJU: Preti mu doživotna robija za jezivi zločin u centru Beograda!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/TikTok

ubistvo u beogradu

UHAPŠENI ZA UBISTVO TIKTOKERKE NOE SUTRA NA SASLUŠANJU: Preti mu doživotna robija za jezivi zločin u centru Beograda!

Crna Hronika -

Ognjen D. (33) koji je juče uhapšen zbog sumnje da je u stanu u centru Beograda ubio tiktokerku Nou Milivojev (18) iz Kovilja sutra bi trebalo da bude priveden na saslušanje u Više javnot tužilaštvo u Beogradu!

Posle saslušanja, tužilaštvo će odlučiti da li će sudiji za prethodni postupak predložiti da mu odredi pritvor do 30 dana.

Kako je MUP juče saopštio, u njegovom stanu pronađene su delovi tela žrtve za koju se sumnja da je ubio a potom raskomadao.

Policija privodi osumnjičenog
Policija privodi osumnjičenogfoto: Nemanja Nikolić

- On se sumnjiči za teško ubistvo na svirep i podmukao način i preti mu kazna doživotnog zatvora ukoliko se utvrdi da je ubio a potom isekao delove tela Noe Milivojev i spakovao ih u plastične kutije - objašnjava sagovornik Kurira.

Noa Milivojev, podsetimo, nestala je 17. juna. U poslednjem razgovoru, kako je za medije ispričala njena majka, rekla je da ide kod dečka, Ognjena D. Tokom potrage za nestalom tiktokerkom, navodno je i on saslušan, ali je rekao da je nije video toga dana.

Kada je policija juče došla u njegov stan, prema nezvaničnim informacijama, on je priznao da je ubio Nou, ali je navodno rekao da ne zna ni kada ni kako se to dogodilo.

Podsetimo, iz Višeg javnog tužilaštva juče je za Kurir rečeno da identitet žrtve još uvek nije zvanično potvrđen.

- Pronađeni su posmrtni ostaci za sada NN osobe. Uviđaj je u toku. Naložena je obdukcija sa toksikologijom i DNK veštačenje kako bi se utvrdio uzrok smrti i identitet žrtve - izjavio je juče tokom trajanja uviđaja kratko za Kurir glavni javni tužilac VJT Nenad Stefanović.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track