"DETE NAŠE..." MAJKA UBIJENE NOE VAN SEBE: Danima je tražila, pa dobila najcrnje vesti! Sad objavila potresnu poruku (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/TikTok

TUGA!

"DETE NAŠE..." MAJKA UBIJENE NOE VAN SEBE: Danima je tražila, pa dobila najcrnje vesti! Sad objavila potresnu poruku (FOTO)

Crna Hronika -

Telo nestale Noe Milivojev (18) iz Kovilja pronađeno je juče u jednom stanu u centru Beograda. Nesreću devojku svirepo je ubio njen dečko O. D. (33) koji je i priznao ovaj užasan zločin!

Njena porodica ne može da dođe sebi posve svega što se Noi dogodilo, a njena majka oprostila se od nje i na društvenim mrežama.

- Dete naše, uvek ćeš biti sa nama - napisala je majka uz Noinu fotografiju i tri srca.

Noa Milivojev, Majka, Oproštaj
foto: Facebook

Osumnjičeni O. D. (33), s kojim je bila u vezi, uhapšen je juče, a u policiji je tvrdio da se ne seća kako ju je ubio, niti kada je njene delove tela isekao i stavio u kese.

Prema rečima Noinih prijatelja par je bio u vezi oko godinu dana, a oni su je upozoravali da ga ostavi jer su videli da se ne ponaša prema njoj kako bi trebalo, da je omalovažava i izbacuje iz stana.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Policija je satima vršila uviđaj i češljala svaki centimetar stana u kom je nađeno telo u stanju neprepoznatljivosti. Zasad nije poznato kada se tačno zločin dogodio.

Kako je saopšteno iz MUP, delovi tela žrtve poslati su na DNK analizu kako bi se potvrdio identitet.

Komšije su inače ispričale da su ranije čuli kako se par svađao, a posle te svađe viđali su ubicu kako iznosi ženske stvari, a mislili su da ih nosi Noi ili da se seli.

Njen nestanak porodica je prijavila policiji u junu, a majka je ranije pričala za medije da je Nou poslednji put videla 17. juna kada je otišla kod svog dečka O. D. Međutim, Noa se nakon toga nije javljala, telefon joj nije bio u funkciji, što po rečima njene majke, nije bilo uobičajeno.

Majka je danima apelovala na sve koji imaju bilo kakve informacije o Noi ili su je negde videli, da to jave porodici ili policiji. Nažalost, juče su stigle najcrnje vesti.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track