KURIR SAZNAJE! NOIN UBICA JE IT STRUČNJAK: Evo šta sve ima u svom vlasništu osumnjičeni dečko Tiktokerke!
Foto: Privatna Arhiva

otkrivamo

KURIR SAZNAJE! NOIN UBICA JE IT STRUČNJAK: Evo šta sve ima u svom vlasništu osumnjičeni dečko Tiktokerke!

Crna Hronika -

Osumnjičeni O. D. (33) za koga se sumnja da je na svirep način ubio svoju devojku Nou Milivojev (18), po zanimanju je IT stručnjak, otkriva Kurir.

Prema našim saznanjima, O. D. je vlasnik čak tri firme za programiranje.

- Završio je za elektrotehničara telekomunikacija. Ima vrlo dobra primanja s obzirom na to da drži firme za programiranje - kaže naš izvor.

Noa Milivojev, mesto ubistva
foto: Stefan Stojanović Mondo, Printscreen/Tik Tok

Inače, O. D. je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je iskoristio svoje pravo da se brani ćutanjem. Tužilac je predložio da mu se odredi pritvor.

O. D., kako smo pisali, pre nekoliko godina imao je saobraćajnu nesreću u kojoj su mu teško povređene noge i zbog toga koristi štaku.

Beograd, Ubistvo, Noa Milivojev
foto: Nemanja Nikolić

- On je pre nekoliko godina imao saobraćajnu nezgodu, u kojoj su mu povređene noge. Nikada se nije u potpunosti oporavio. Mišići na nogama su mu atrofirali zbog čega je morao da hoda uz pomoć štaka - kazao je izvor.

Komšije iz zgrade u kojoj se dogodio zločin su u šoku posle saznanja o svirepom ubistvu devojke. Oni su za Kurir rekli da je osumnjičeni uvek delovao kao psihopata i da su se razni ljudi tuda provlačili.

1 / 39 Foto: Printscreen/TikTok, Kurir

- Deo gde je i njegov stan se uglavnom iznajmljuje kao stan na dan, ali je on tu dugo bio. Nju smo zapazili više puta uglavnom je istrčavala iz zgrade ili dolazila kasno - kaže nam jedna komšinica.

Prema rečima komšija iz naselja Šangaj kod Novog Sada Noa je i dok je živela neko vreme sa babom i dedom lepo se oblačila i išla na autobus za Beograd.

- Imala je posebno društvo, takvo društvo koje je ona preferirala nije mogla ovde naći, vređali su je i niko se nije družio s njom. Kikice je stalno nosila i kratke majičice, a videle su joj se i grudi. Ona ovde nikog nije imala za druženje, ali je bila kulturna svima se javljala.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track