MLADIĆ IZ SRBIJE NAPADNUT NA ŠETALIŠTU U SUTOMORU? Dvojica ga pretukla, odmah uhapšeni! Ovako se bahatili pred policijom (VIDEO)
Foto: Instagram/serbialive_vesti

tukli ga NA ŠETALIŠTU

MLADIĆ IZ SRBIJE NAPADNUT NA ŠETALIŠTU U SUTOMORU? Dvojica ga pretukla, odmah uhapšeni! Ovako se bahatili pred policijom (VIDEO)

Crna Hronika -

Napali dečka nasred šetališta. Ljuti jer su izbačeni iz nekog kafića, glasi na Instagramu kratak opis izolovanog incidenta par huligana

Dvojica mladića iz Bara uhapšena su sinoć pošto su na šetalištu u Sutomoru navodno iz čista mira napali, a potom i pretukli mladića iz Srbije.

Mladić je napadnut u tom barskom naselju posle čega je kolima Hitne pomoći prevezen u barsku bolnicu jer su povrede teže.

Sutomore, Srbin napadnut
foto: Instagram/serbialive_vesti

„Pre sat vremena napadnut je i prebijen Srbin od strane dvojice momaka iz Bara, na šetalištu u Sutomoru. Ni kriv ni dužan, napali dečka nasred šetališta. Ljuti jer su izbačeni iz nekog kafića. Dečko prevezen kolima hitne pomoći, a dva huligana odmah uhapšena i odvedena“, navodi se u objavi na stranici Serbia live.

A zatim i nastavlja uz informaciju da su se uhapšeni prethodno bahatili pred tamošnjom policijom.

„U jednom trenutku, agresivac je opsovao policajca. Većina stvari koje su pričali su bile nepovezane jer su sigurno pod uticajem neke droge“, navodi se u objavi na toj stranici.

Zasad se o ovom incidentu niko od nadležnih nije oglašavao.

Kurir.rs/Instagram Serbialive_beograd

Bonus video:

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track