MILANA SU PRATILI 3 MESECA PRE NEGO ŠTO SU GA UBILI: Kuću žrtve u Zemunu stalno su osmatrali a evo gde su prvi put snimljeni
Foto: Društvene mreže, Nemanja Nikolić

MILANA SU PRATILI 3 MESECA PRE NEGO ŠTO SU GA UBILI: Kuću žrtve u Zemunu stalno su osmatrali a evo gde su prvi put snimljeni

Crna Hronika -

Milan Jorović (30) iz Zemuna tri meseca je bio pod "lupom" četvorice muškaraca koji su osumnjičeni za njegovo ubistvo. Oni su prvi put snimljeni početkom aprila ispred njegove kuće.

- Pratili su ga sa tri automobila i jednim motorom. Na kamerama se vidi kako ga čekaju ispred porodične kuće. U Beogradu su imali nekoliko "štek" stanova u kojima su se krili. U njima su nađene moto rukavice i torba poznatog dostavljača hrane. Dokazi su poslati na veštačenje - objašnjava izvor blizak slučaju, piše Telegraf.

Zemun, ubistvo, Darko Kelj
foto: Nemanja Nikolić, Drustvene Mreže

Jorović je ubijen 21. juna ove godine u beogradskom naselju Zemun. Sumnja se da ga je od teretane do kuće pratio Goran M. koji je bio na motoru i maskiran u dostavljača hrane. Čim je Jorović izašao iz "mercedesa" izrešetan je sa devet hitaca, a zatim "overen". Motiv ubistva još nije poznat.

Protiv četvorice osumnjičenih za učešće u ubistvu Milana Jorovića 21. juna ove godine u Zemunu Više javno tužilaštvo u Beogradu juče je pokrenulo istragu.

Zemun, ubistvo, Igor Gedošev
foto: Nemanja Nikolić, Drustvene Mreže

Osumnjičenima Goranu M. (26), Darku K. (26), Igoru G. (33) i Zoranu J. (26) na teret se stavlja krivično delo teško ubistvo na podmukao način u saizvršilaštvu. Svi osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i jer je za krivično delo koje im se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja ili težina posledice su doveli do uznemirenja javnosti, koje može ugroziti nesmetano i pravično vodjenje krivičnog postupka, a Goranu M. i zbog opasnosti od bekstva. Njima je juče određen pritvor.

Zemun, ubistvo, Milan J.
foto: Nemanja Nikolić

Oni se sumnjiče da su u više navrata pratili i opesrvirali Jorovića, a 21. juna Goran se maskirao u dostavlјača hrane, motorom prišao do oštećenog i iz vatrenog oružja u njega ispalio više metaka, usmrtivši ga. Nakon toga je pobegao motociklom sa lica mesta.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track