MAĆEHU UBILI, OCA IZBOLI ČAK 41 PUT! Podignuta optužnica protiv brata i sestre iz pakla, zbog njihovog zločina Srbija je zanemela
Foto: Petar Aleksić, Privatna arhiva

kurir saznaje

MAĆEHU UBILI, OCA IZBOLI ČAK 41 PUT! Podignuta optužnica protiv brata i sestre iz pakla, zbog njihovog zločina Srbija je zanemela

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Jagodini podiglo je optužnicu protiv Marka P. (23) iz Trešnjevice kod Paraćina i njegove sestre Milice P. (27) zbog sumnje da je on u februaru zverski izbo nožem svoju maćehu Marinu M. (50) u njenoj kući, a zatim nožem zajedno sa sestrom izbo oca Miloša P. (58) kome je zadao 41 ubod na telu, saznaje Kurir!

osumnjičena milica p. i njen brat marko p.
osumnjičena milica p. i njen brat marko p.foto: Društvene mreže

Zločin se dogodio 5. februara, kada je osumnjičeni mladić došao u kuću svoje maćehe, koja se nalazi 500 metara dalje od kuće u kojoj on živi sa ocem i sestrom. Kako smo ranije pisali Marko P. je kobnog dana došao kod maćehe sa kojom je njegov otac bio u dugogodišnjoj vezi. Hteo je, navodno, opet da je maltretira i da joj uzima novac. Nakon svađe, kuhinjskim nožem je izmasakrirao maćehu, a potom nastavio da pretura po kući. Posle toga odlazi do kuće i sa setrom maltretira oca kog su izboli 41 put i naneli mu povrede.

ubijena marina m. i teško povređeni miloš p.
ubijena marina m. i teško povređeni miloš p.foto: Petar Aleksić

- Nadležno tužilaštvo u Jagodini je 12. jula poslalo je Višem sudu u Jagodini predlog optužnice gde se navodi da za osumnjičenog Marka P. traže kaznu doživotnog zatvora za krivično delo teško ubistvo maćehe i to iz bezobzirnog nasilničkog ponašanja, a sa sestrom Milicom P. tereti se da je pokušao da ubije oca i stavlja im se na teret krivično delo pokušaj ubistva - kaže Kurirov izvor i dodaje:

- Više javno tužilaštvo u Jagodini za osumnjičenu Milicu P. za počinjena krivična dela tražilo je da se ona osudi na psihijatrijsko lečenje u ustanovi zatvorenog tipa jer je veštačenjem utvrđeno da je neuračunljiva.

mesto zločina u paraćinu
mesto zločina u paraćinu foto: Petar Aleksić

Kako dalje navodi naš sagovornik, tužilaštvo u Jagodini je predložilo i da se osumnjičenom Marku P. produži pritvor.

Kako je Kurir ranije pisao, osumnjičeni Marko P. na saslušanju u tužilaštvu priznao je zločin koji mu se stavlja na teret, dok njegova sestra tada nije bila u stanju da iznosi odbranu.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja