"IDEM DA NAPRAVIM POKOLJ": ISPOVEST MLADIĆA KOJI JE SPREČIO TRAGEDIJU NA DORĆOLU: "Uzeo je kuhinjski nož i krenuo u kafanu"
Foto: Nebojša Mandić, Shutterstock

bajlonijeva pijaca

"IDEM DA NAPRAVIM POKOLJ": ISPOVEST MLADIĆA KOJI JE SPREČIO TRAGEDIJU NA DORĆOLU: "Uzeo je kuhinjski nož i krenuo u kafanu"

Crna Hronika -

U beogradskom naselju Dorćol u utorak se dogodio napad nožem, kada je jedan stariji muškarac nasnuo na mlađeg i naneo mu lakše povrede. Međutim, prema rečima sagovornika Kurira koji je jedva uspeo da razvoji dvojicu muškaraca, napad je mogao da bude koban po sve njih.

Sukob se dogodio blizu Bajlonijeve pijace, a naš sagovornik Darko L., kaže da je čitavom incidentu kumovao alkohol.

- Stariji čovek, kog poznajem tu iz viđenja, ušao je u jednu lokalnu kafanu i izašao brzo. Tad je prošao pored mene, pošto sam te večeri radio, uzeo sivi kuhinjski nož i krenuo da se vraća u lokal - priča nam Darko.

Kako kaže, on je pitao muškarca šta će mu oružje, a kad je čuo odgovor muškarca odmah je krenuo za njim.

- Ja sam ga pitao šta će mu taj nož, a on se krenuo prema meni i rekao "Idem da napravim pokolj" i uputio se ka toj kafani - kaže Darko i dodaje:

- Taj mladić je bio sam ispred i krenuo je da izaziva čoveka sam nožem, a onda je ovaj nasrnuo na njega. Stigao sam odmah da pritrčin i da ih razdvojim. Mladiću je samo bio povređen jedan prst i deo šake.

Kako nam kaže Darko, situacija je vrlo lako mogla da izmake kontroli.

- Bili su u alkoholisanom stanju, niko tu nije razmišljao o posledicama, mogli su da se poubijaju međusobno, sreća je da se bar neko našao na tom mesto u pravo vreme - kaže Darko za Kurir.

Kako saznajemo, stariji muškarac koji je označen kao napadač pušten je na slobodu posle 48 sati zadržavanja.

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track