MLADIĆ PRISILIO DEVOJČICU (12) IZ NIŠA NA BRAK: Zagledao je na ulici, pa je na prevaru odveo kući! Imao i POMAGAČE
Foto: Nemanja Nikolić

roditelji uspeli da je vrate kući

MLADIĆ PRISILIO DEVOJČICU (12) IZ NIŠA NA BRAK: Zagledao je na ulici, pa je na prevaru odveo kući! Imao i POMAGAČE

Crna Hronika -

Dvanaestogodišnja devojčica u Nišu prisilno je udata proteklih dana, ali su njeni roditelji uspeli da je vrlo brzo vrate kući!

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o devojčici koja živi u inostranstvu, a koja je sa roditeljima došla u Niš na letnji raspust.

- Devojčica je nedavno sa roditeljima došla u Niš, pošto je njena porodica odavde. Mladić iz naselja Stočni trg se u nju zagledao, i uz pomoć svojih rođaka je na prevaru doveo svojoj kući. Ukrao je praktično. Roditelji su vrlo brzo saznali gde se nalazi i vratili je svojoj kući - priča izvor upoznat sa tim slučajem.

Da je devojčica vraćena kući objavljeno je i na društvenim mrežama, pošto se juče pronela vest da je i dalje u kući mladića koji je želeo da se sa njom oženi.

Niška policija potvrdila je da radi na rasvetljavanju svih okolnosti po prijavi da je devojčica stupila u bračnu zajednicu.

- Radi se na prikupljanju svih potrebnih i relevantnih informacija na tom slučaju - kazali su u policiji.

Prema statističkim podacima iz 2022. godine, 143 dece ušlo je u bračnu zajednicu sa 16 i 17 godina, dok je 60 dece imalo manje od 15 godina, što je 17 odsto više evidentiranih sklopljenih brakova mladih ispod 18 godina u odnosu na 2020. i 2021. godinu.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track