U JEDNOM TRENUTKU JE NESTAO, VIDELI SU SAMO RANAC: Grupa kampovala u Livadicama kod Valjeva, ne sluteći kakav HOROR će doživeti
Foto: Nenad Kostić

detalji pronalaska tela

U JEDNOM TRENUTKU JE NESTAO, VIDELI SU SAMO RANAC: Grupa kampovala u Livadicama kod Valjeva, ne sluteći kakav HOROR će doživeti

Crna Hronika -

U reci Gradac danas je pronađeno telo muškarca, a kako se saznaje reč o čoveku iz Valjeva čiji je nestanak prijavljen jutros.

Kako Kurir saznaje, više lica je kampovalo u mestu Livadice, u opštini Valjevo, pored reke Gradac.

Naime, oni su se odatle zajedno uputili prema konjičkom klubu "Harmonija" u mestu Belić kod Valjeva oko 20.00 časova.

Naime, među njima bio je i njihov drug (53) iz Valjeva koji se kretao na začelju kolone. Kako se saznaje, muškarac čije je telo pronađeno, u periodu kada je bio sa grupom bio je pod dejstvom alkohola.

U jednom trenutku su uočili da ovog muškarca nema u koloni već da se samo na stazi nalazi njegov ranac i, kako Kurir saznaje, veruju da je muškarac najverovatnije pao niz liticu u kanjon reke Gradac. Odmah po pozivu upućena je patrola na lice mesta radi prikupljanja dodatnih saznanja i provera navoda prijave.

Sa lokaliteta Belićki potok, telo muškarca izneto je od strane pripadnika Sektora za zaštitu i spasavanje Valjevo na pešačku stazu, u Belićkoj šumi, gde je pregledano od strane mrtvozornika koji je konstatovao smrt, ali se nije izjasnio o uzroku, pa je telo prebačeno u Zdravstveni centar Valjevo, gde će po nalogu Višeg javnog tužilaštva biti izvšena obdukcija tela.

Uviđaj zbog nepristupačnosti terena nije izvršen, a uz konsultacije sa Višim javnim tužilaštvom, izvršeno je fotografisanje bliže i šire okoline.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track