"OVOME MORAMO STATI NA PUT" Oglasio se gradonačelnik Bogatića nakon BRUTALNOG PREBIJANJA veterinara: Uputio značajnu poruku svima!
Foto: Printscreen/Facebook

bore mu se za život

"OVOME MORAMO STATI NA PUT" Oglasio se gradonačelnik Bogatića nakon BRUTALNOG PREBIJANJA veterinara: Uputio značajnu poruku svima!

Crna Hronika -

Policija u Bogatiću je uhapsila D.D. (20), S.B. (22) i Đ.L. (23) zbog sumnje da su krvnički pretukli veterinara B.D. (44) koji se zbog posledica tuče nalazi u komi.

Prema rečima našeg izvora iz istrage, B.D. je primio udarac nakon čega je pao na parking i izgobio svest, ali su nasilnici nastavili da ga šutiraju.

Njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu sud im je odredio pritvor do 30 dana.

Kako saznajemo, pretučeni B.D. je poznat u svom kraju kao human čovek i uvek spreman da pomogne.

U međuvremenu, na fejsbuk stranici oglasio se i Milan Damnjanović predsednik opštine Bogatić koji je oštro osudio nasilje i ugrožavanje mira u maloj sredini.

- Najoštrije osuđujem napad na našeg sugrađanina B.D., uvaženog člana naše lokalne zajednice koji se desio pre dve večeri. Moraju se znati granice u poštovanju ljudskog integriteta, slobode i dostojanstva. Nažalost, svedoci smo toga da postoje individue koje destruktivno ponašanje i svoju agresivnost iskazuju na ovako brutalan način, a to je nešto čemu sve institucije sistema moraju stati na put i to ne samo u ovom slučaju - napisao je on na svom Fejsbuk profilu i dodao - poručio je on i dodao:

- U ovom trenutku najvažniji je život našeg sugrađanina i zato se svi zajedno pomolimo za njegov što brži oporavak.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja