IZBO MUŠKARCA 3 PUTA PO LICU I GRUDIMA: Brutalan napad u Bujanovcu, povređen prevezen u nišku bolnicu, za napadačem se traga
Foto: Kurir/T.S.

IZBO MUŠKARCA 3 PUTA PO LICU I GRUDIMA: Brutalan napad u Bujanovcu, povređen prevezen u nišku bolnicu, za napadačem se traga

Crna Hronika -

Povodom incidenta koji se juče dogodio u Bujanovcu oglasilo se Više javno tužilaštvo u Vranju. Prema navodima tužilaštva, u Bujanovcu je na raskrsnici, nakon kraće rasprave, Lj.M. (31) nožem zadao tri uboda S.S. (32) iz Bujanovca, u predelu leve strane grudnog koša u blizini srca i jednu posekotinu u predelu levog obraza.

S.S. iz Bujanovca (32) je tom prilikom zadobio teške telesne povrede opasne po život, koje je konstatovao lekar Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Bujanovcu.

Oštećeni je nakon pružene prve pomoći u Domu zdravlja u Bujanovcu, prevezen u MC u Vranju, a nakon toga, zbog težine nanesenih povreda transportovan u KC u Nišu.

Osumnjičeni Lj.M, nakon potraživanja na kućnoj adresi nije pronađen i za istim se traga, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Vranju.

Od strane dežurnog tužioca VJT u Vranju, naloženo je, da se nakon pronalaska osumnjičenog, istom donese rešenje o zadržavanju do 48 sati zbog krivičnog dela "ubistvo u pokušaju".

"Dana 23.07.2023. godine, oko 16.00 časova, dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Vranju obavešten od strane Policijske stanice u Bujanovcu, da je u Bujanovcu, u ul. Moravska 76 bb, na raskrsnici, nakon kraće rasprave, lice Lj.M. (rođen 1992. godine) nožem zadao tri uboda S.S. iz Bujanovca (rođen 1991. godine), u predelu leve strane grudnog koša u blizini srca i jednu posekotinu u predelu levog obraza, kojom prilikom je isti zadobio teške telesne povrede opasne po život, a koje su konstatovane od strane lekara HMP DZ u Bujanovcu. Oštećeni je nakon pružene prve pomoći u DZ u Bujanovcu, prevežen u MC u Vranju, a nakon toga, zbog težine nanesenih povreda transportovan u KC u Nišu.

Za osumnjičenim Lj.M. se traga.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track