SRBI, BOSANAC I CRNOGORAC UČESNICI MAKLJAŽE U BUDVI: Otkriveno ko su akteri sa šokantnog snimka! "UBIŠE GA KA' SLIKU"
Foto: Printscreen TikTok

viralan snimak

SRBI, BOSANAC I CRNOGORAC UČESNICI MAKLJAŽE U BUDVI: Otkriveno ko su akteri sa šokantnog snimka! "UBIŠE GA KA' SLIKU"

Crna Hronika -

Policija u Crnoj Gori je identifikovala aktere tuče koja se prošle nedelje dogodila u mestu Rafailovići u Budvi i podnela prekršajne prijave protiv osam osoba od kojih su dvojica iz Srbije.

Iz Uprave policije podsećaju da je budvanska policija 18. jula oko 20.20 minuta obaveštena da je ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo do narušavanja javnog reda i mira – prvo verbalnim, a potom i fizičkim konfliktom između više lica.

- Identifikovani su svi akteri događaja i utvrđeno da je L.E., državljanin Ruske Federacije prvo grubo vređao jedno lice iz Budve, nakon čega je prišao štandu jedne turistčke agencije gde je posle verbalnog došlo do fizičkog obračuna između sa jedne strane L.E., L.D. i L.D. svi državljani Ruske Federacije, a sa druge strane dva lica iz Republike Srbije V.M. i V.M., državljanina Bosne i Hercegovine B.P. i državljanina Crne Gore Lj.E. - saopšteno je iz Uprave policije, prenosi RTCG.

Kako se dalje navodi, nakon ovog događaja, došlo je do fizičkog obračuna između L.E. i Lj.E. iz Podgorice, te je protiv njih takođe podneta prekršajna prijava.

- Sa prikupljenim obaveštenjima, lekarskim izveštajima gde su konstatovane lake telesne povrede kod lica L.D. L.D i V.M. - navodi se u saopštenju policije.

Izuzetim video nadzorima i javno objavljenim video zapisom detaljno je upoznat dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, koji se izjasnio da se u radnjama gore navedenih lica ne stiču elementi krivičnog dela.

Kurir.rs/RTCG/Dan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track