IZGUBILA SVEST I ISPALA IZ AUTOMOBILA: Majka preživele devojčice o detaljima stravične nesreće u Vrčinu
Foto: Kurir

užas na pruzi

IZGUBILA SVEST I ISPALA IZ AUTOMOBILA: Majka preživele devojčice o detaljima stravične nesreće u Vrčinu

Crna Hronika -

U saobraćajnoj nesreći, na pružnom prelazu, prošle noći u Vrčinu, stradali su mladić V.G. (18) i devojčica (15), kada ih je pokosio voz, dok je druga devojka (17) lakše povređena.

- Oka nismo sklopili od noćas, od kada smo čuli za nesreću na pruzi, gde su izgubljena dva mlada života. Naše dete je preživelo, ali zadobila je povrede. No, doktori kažu da je sada "stabilno" i da verujemo u njeno ozdravljenje - kaže majka jedine preživele u nesreći.

- Bili smo u bolnici, videli smo naše dete, probudila se. Ima brojne povrede, na više mesta je ušivana, ali srećom, nema povreda unutrašnjih organa, krvarenje i prelome, kao ni povredu mozga, s obzirom na to da je kad je ispala iz auta, udarila glavom - dodaje ona.

Kaže da njena ćerka ne zna šta se dogodilo i šta joj je sa prijateljima:

- Ona je izgubila svest u nezgodi. Zato ne zna ni šta se tačno dogodilo, kao ni da su joj drugovi poginuli. Bili su jako bliski, dobra deca i drugovi. Treba da joj, kad se malo oporavi, kažemo istinu, ali ne znamo kako i plašimo se da je to ne dotuče i eventualno ne pogorša njen oporavak.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track