ISPLIVAO SNIMAK BRUTALNOG PREBIJANJA U KAFIĆU: Tvrde da Belivuk i njegova ekipa tuku Piroćance (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
Foto: Printscreen Belocrkvanske novosti

BRUTALAN SNIMAK

ISPLIVAO SNIMAK BRUTALNOG PREBIJANJA U KAFIĆU: Tvrde da Belivuk i njegova ekipa tuku Piroćance (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Crna Hronika -

Snimak brutalnog prebijanja momaka u jednom kafiću isplivao je juče na društvenim mrežama, a u opisu uznemirujućeg snimka navedeno je da je on nastao u Pirotu i da su batinaši sa kapuljačama zapravo Veljko Belivuk i njegovi saradnici.

Belocrkvanske novosti objavile su na svom Fejsbuk profilu video koji su snimile sigurnosne kamere, a na kom se vidi kako muškarci sa kapuljačama nasrću na drugu grupu mladića i krvnički ih udaraju šakama, stolicama i šutiraju ih.

1 / 3 Foto: Printscreen Belocrkvanske novosti

- Snimak Belivuk i ekipa prebija u Pirotu lokalne momke u kafiću. Snimnjeno pre hapšenja Belivukove grupe. Do dan danas niko nije procesuiran za ovo nasilje - piše u opisu videa na pomenutom Fejsbuk profilu.

Na snimku se ne vidi ni ko su napadači, a ni žrtve, ali se jasno vide brutalni udarci koje nekoliko nasilnika zadaje žrtvama. Naime, rasprava je brzo eskalirala u fizički obračun i posle nekoliko udaraca pesnicama, potegnute su stolice, a u tuču se uključuju gotovo sva lica koja su se našla u lokalu.

Nije poznato koliko je osoba tada povređeno, a prema informacijama koje daju Belocrkvanske novosti, zbog ove tuče niko nije procesuiran.

Takođe, ne zna se ni kada je tačno ovaj snimak nastao, a na snimku stoji datum 15. novembar 2017. godine.

Ukoliko je ovaj datum na snimku tačan, nije moguće da je na snimku sam Veljko Belivuk, jer se on u to vreme nalazio u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu. Iz pritvora je izašao u maju 2018. godine.

Podsetimo, Veljko Belivuk i Marko Miljković, več dve i po godine se nalaze u pritvoru, a trenutno im se sudi za sedam jezivih ubistava i druga krivična dela. Oni su ovaj put uhapšeni početkom februara 2021. godine, a pre toga su na isti datum, 4. februara, uhapšeni i 2017. godine.

S tim u vezi, ako je datum na snimku tačan i do tuče je zaista došlo 15. novembra 2017. godine, nemoguće je da su akteri Belivuk i Miljković jer su oni tada bili u pritvoru, od februara te godine do maja sledeće godine.

- Belivuku i Miljkoviću tada je bilo u toku suđenje za ubistvo Vlastimira Miloševića na šinama. Na kraju tog postupka obojica su pravosnažno oslobođena optužbi za taj zločin - podseća izvor Kurira.

Međutim, ne treba isključiti ni mogućnost da je je datum na snimku možda pogrešan, ali ni mogućnost da su napadači zaista bili povezani sa kriminalnim klanom koji su predvodili Belivuk i Miljković, a koji je poznat po nasilju.

Kurir.rs / D.A.

Bonus video:

01:38

BRUTALNO UBISTVO U DOMU ZA STARA LICA U ZEMUNU: Prebio cimera mobilnim telefonom u sobi za izolaciju, SUMNJAO DA GA ŽRTVA POTKRADA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track