OTKRIVEN IDENTITET VOZAČA KOJI JE IZGOREO POSLE SUDARA SA KAMIONOM: Sumnja se da je napravio KOBNU GREŠKU, plamen progutao vozilo
Foto: Printskrin/Instagram

još uvek se ne zna

OTKRIVEN IDENTITET VOZAČA KOJI JE IZGOREO POSLE SUDARA SA KAMIONOM: Sumnja se da je napravio KOBNU GREŠKU, plamen progutao vozilo

Crna Hronika -

SUBOTICA - Sinoć oko 17 sati, u stravičnoj nesreći i direktnom sudaru automobila ford fiesta, somborskih registracija i kamiona zagrebačkih registracija život je izgubio 37-godišnji vozač automobila D.P. (37), koji jE izgoreo u stravičnoj buktinji, kada su se posle sudara zapalila oba vozila.

Vozač kamiona je zadobio povrede koje nisu opasne po život, i kako saznajemo zbrinut je u subotičkoj bolnici. Kola hitne pomoći i vatrogasci su odmah reagovali, pa je vozač kamiona uspeo da spas eživot, ali mladom čoveku, koji je, kako saznajemo iz mesta Stanišić, kod Sombora, na žalost nije bilo spasa.

Buktinja je zahvatila od siline udara oba vozila, a do nesreće je, kako nezvanično saznajemo došlo tako što je putničko vozilo na vrlo opasnoj deonici puta, prema Bajmoku, kod isključenja za Tavankut, prešlo delom na suprotnu stranu kolovoza i svom silinom udario u kamion , nakon čega su se zapalila oba vozila. Mladi čovek na žalost nije uspeo da izađe iz buktinje automobila koji je vozio i stradao je na licu mesta.

Saobraćaj je bio zaustavljen od 17 do 21 sat, nakon čega je taj deo puta ponovo prohodan, a meštani Stanišića danas žale za izgubljenim mladim životom.

Još se ne zna zašto je došlo do nesreće, da li brdovit deo kolovoza ili prebrza vožnja.

Kako je prethodno navedeno na 192_rs, vozilo somborskih oznaka prešlo je na suprotnu stranu puta iz za sada nepoznatih razloga i udarilo u kamion zagrebačkih oznaka.

O tačnim uzrocima nesreće znaće se kada budu saopšteni zvanični podaci istrage.

Kurir.rs/N.H.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track