SRBIN "AUDIJEM" POKOSIO I USMRTIO PEŠAKA KOD BRATUNCA: Teška saobraćajna nesreća u BiH, vozač bio pijan, žrtvi nije bilo spasa
Ilustracija, Foto: Marina Lopičić

udes

SRBIN "AUDIJEM" POKOSIO I USMRTIO PEŠAKA KOD BRATUNCA: Teška saobraćajna nesreća u BiH, vozač bio pijan, žrtvi nije bilo spasa

Crna Hronika -

Pešak, čiji identitet još uvek nije utvrđen, poginuo je jutros oko 3.10 sati u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na regionalnom putu Bratunac – Skelani, u mestu Pobrđe u Bosni i Hercegovini.

Kako prenosi ATV, u nesreći je učestvovalo vozilo marke "audi", kojim je upravljao S.L. iz Republike Srbije i pešak čiji identitet nije utvrđen.

- Pešaku je konstatovana smrt od strane dežurnog doktora Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Bratunac. Lice S.L. je alkotestitano prilikom čega je utvrđeno 0,74 promila alkohola u organizmu, isto je lišeno slobode - saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se izvrši obdukcija tela, te da se nakon preduzetih svih mera i radnji na dokumentovanju saobraćajne nezgode nadležnom tužilaštvu dostavi izveštaj o počinjenom krivičnom delu ugrožavanje javnog saobraćaja.

(Kurir.rs - ATV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja