DRAMA U GLUVO DOBA NOĆI, DETONACIJA PA VATRA! Meštani Ugrinovaca sinoć imali besanu noć, buknuli "mercedes" i kombi (VIDEO)
Foto: Kurir

kurir saznaje

DRAMA U GLUVO DOBA NOĆI, DETONACIJA PA VATRA! Meštani Ugrinovaca sinoć imali besanu noć, buknuli "mercedes" i kombi (VIDEO)

Crna Hronika -

U zemunskom naselju Ugrinovci sinoć je došlo do požara u kom su totalno izgoreli automobil marke "mercedes" i jedan kombi. Vatra je, kako Kurir saznaje, buknula u gluvo doba noći oko jedan sat posle ponoći, a uzrok tome je još uvek nepoznat.

Naš izvor kaže da su žitelji ovog kraja uznemireni ovim događajem, kao i da su mnogi imali besanu noć zbog svega što se dogodilo. Ipak, najvažnije je da nema ljudskih žrtava.

1 / 4 Foto: Kurir

- Kola i kobmi koji su bili parkirani izgoreli su do neprepoznatljivosti. Na svu sreću niko nije bio u vozilima, pa povređenih nema, ali je pričinjena velika materijalna šteta - kaže Kurirov sagovornik i dodaje:

- Sumnja se da je požar podmetnut, ali će to utvrditi dalje istraga.

Kako dalje navodi naš izvor upoznat sa slučajem, požar je brzo lokalizovan.

- Čula se kao neka detonacija, a potom se videla i vatra koja je dostizala i do nekoliko metara uvis. Vlasnik vozila i njegove komšije odmah su pozvali policiju i vatrogasce, koji su ubrzo sanirali buktinju koja je nanela veliku materijalnu štetu - kaže naš izvor i dodaje:

00:11

Izgoreo kombi i automobil u Ugrinovcima

- Požar je lokalizovan, a zapaljena vozila će biti poslata na venredni tehnički pregled kako bi se utvrdilo da li je požar podmetnut ili su u pitanju instalacije, pa je došlo do samozapaljenja.

Inače, vladsnik kombija i "mrecedesa" je jedan lokalni privrednik.

- Oba vozila su u njegovom vlasništvu - objasnio je izvor.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja