MIĆA MEGATREND OSTAO I BEZ ZLATA I BEZ DEVOJKE! Ovo je fatalna plavuša koju je vodio po belom svetu, na nju nije ŽALIO BOGATSTVO!
Foto: Dado Đilas, Privatna Arhiva

muke

MIĆA MEGATREND OSTAO I BEZ ZLATA I BEZ DEVOJKE! Ovo je fatalna plavuša koju je vodio po belom svetu, na nju nije ŽALIO BOGATSTVO!

Crna Hronika -

Mića Jovanović Megatrend ostao je pre nekoliko dana i bez zlata i bez devojke! Osnivač, vlasnik i dugogodišnji rektor Univerziteta "Megatrend", kako je Kurir ekskluzivno otkrio pre nekoliko dana, je opljačkan! Tom prilikom iz njegove kuće ukradete su četiri zlatne poluge, vredne oko 300.000 evra!

Jovanović je pre nekoliko dana prijavio da mu je ukradeno četiri kilograma zlata. Iako je najpre demantovao pisanje Kurira, samo dan kasnije je sve potvrdio.

- To je devojka sa kojom sam ja živeo je pametna, inteligentna, priča engleski, francuski, svira klavir, vredna... Ne mogu ništa loše da kažem, ali je pre dve, tri godine ušla u loše društvo sa dve drugarice koje su je uvukle da radi loše stvari - rekao je Jovanović.

- Mića je atraktivnu plavušu vodio u Kan, potrošio je čitavo bogatstvo na nju! Prijateljima je pričao kako je do ušiju zaljubljen u nju, pa nije žalio para da uživa baš onako kako ona želi. Ona je dosta mlađa od njega i jako je lepa - istakao je za Blic izvor blizak Mići Megatrendu.

Devojka MIće Megatrenda
Devojka MIće Megatrenda foto: Privatna Arhiva

Mića Jovanović je najpre prijavio da je opljačkan, a nakon toga je ovu informaciju Kurira, demantovao. Međutim, pisanje Kurira se ispostavila kao istinito, što je i sam Jovanović potvrdio.

Mića tvrdi da je u ceo skandal upletena i drugarica devojke na slici.

Mića Megatrend
foto: Privatna Arhiva

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track