OVO JE TINEJDŽER KOJI JE POGINUO KOD VELIKOG GRADIŠTA: Mladić bio u autu sa drugarima, kažu da su se vozili i u gepeku... (FOTO)
Foto: Kurir, Instagram

saobraćajna nesreća

OVO JE TINEJDŽER KOJI JE POGINUO KOD VELIKOG GRADIŠTA: Mladić bio u autu sa drugarima, kažu da su se vozili i u gepeku... (FOTO)

Crna Hronika -

Maloletnik F. M. (17) iz okoline Velikog Gradišta poginuo je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je došlo do direktnog sudara dva automobila na lokalnom putu.

Pa da podsetimo, nesreća se dogodila u četvrtak oko 23 sata u mestu Srednjevo na putu Požarevac-Veliko Gradište kada je vozač "opel vektre", u kojoj je bio nastradali maloletnik iz za sada nepoznatog razloga prešao u suprotnu traku i direktno se zakucao u "škodu", koja mu je išla u susret.

Od siline udarca "opel vektra" se zakucala i u vozilo koje je bilo iza "škode". Maloletnik F. M. je poginuo na mestu, dok je njih petoro povređeno i prevezeno u požarevačku bolnicu.

Meštani sela iz kog je poginuli mladić kažu za Kurir da su u vozilu "opel vektra" bili mladići i jedna devojka.

poginuli f. m.
poginuli f. m.foto: Instagram

- Kako su na raspustu, oni se vozaju od sela do sela i uvek idu u neki provod da se druže tako je bilo i sad. Vozač "opel vektre" je iz susednog sela i on je prilikom udesa teško povređen, a naš F. M. je od siline udarca preminuo - kažu oni i dodaju da su mladići mnogo voleli da se druže.

- Čuli smo da je vozač baš brzo vozio i da na tom delu, gde se dogodila nesreća, postaoji blaga krivina, ali su je oni bukvalno ispravili i izleteli i direktno se sudarili sa vozilom koje im je išlo u susret. Priča se da ih je bilo više nego što treba u vozilu i da je tokom vožnje čak neko sedeo u gepeku.

Kako dalje navode naši sagovornici, ovaj deo puta nije nimalo bezazlen jer su na tom mestu već poginula dva mladića.

poginuli mladić f.m.
poginuli mladić f.m.foto: Instagram

- Scena posle udesa bila je jeziva, a od siline udarca kola su bila smrskana, pa su slučajni prolaznici i meštani morali da ih izvlače iz auta. U trenutku nesreće kolima je tuda naišao i policajac koji nije bio na dužnosti, ali je odmah stao da pomogne i tada je video svog sestrića kako leži u tim kolima - kaže izvor i dodaje:

- Čovek se šokirao kad je shvatio da izvlači povređenog sestrića iz smrskanog auta.

Kako dalje navode komšije poginulog F. M. kažu da je on bio veoma dobar i neiskvaren.

- F. M. je voleo da se druži i često je bio sa prijateljima, a sada je s njima i nastradao. On ima starijeg brata i ide u srednju školu, cela njegova porodica je vredna, a pored svog posla bavi se i poljoprivredom - kaže meštanin i dodaje:

- Ovo ih je dotuklo, ne pričaju, bukvalno ne dišu dok svi idu da im izjave saučešće.

Uviđaj je trajao satima, a istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu.

(Kurir.rs - B .T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track