HOROR NA KiM, MARIJU DEČKO BACIO SA 6. SPRATA Došla s njim u Lipljan i nije se vratila! Reči oca lede krv: "Poslala nam je SNIMKE"
Foto: Printscreen/Facebook

pala u ambis

HOROR NA KiM, MARIJU DEČKO BACIO SA 6. SPRATA Došla s njim u Lipljan i nije se vratila! Reči oca lede krv: "Poslala nam je SNIMKE"

Crna Hronika -

Argentinska državljanka Marija K.U. (27) stradala je kada ju je dečko bacio sa terase na šestom spratu zgrade u Lipljanu.

Tragedija se dogodila 3. avgusta, a kako se saznaje, ona je na KiM došla u društvu švajcarskog državljanina poreklom sa KiM, koji ju je, kako se sumnja, bacio sa terase.

Sve se dogodilo oko 2 sata u zgradi u kojoj je Marija bila je u sobi sa dečkom. Prema pisanju lokalnih medija štampe, sumnja se da je došlo do svađe između njih dvoje, nakon čega je mlada žena pala u ambis.

Marija Klara Urdangaraj, Argentinka, Lipljan, KiM
foto: Facebook

Umrla od povreda

Marija je hitno prevezena u Klinički centar, gde je preminula od zadobijenih povreda. Nakon toga, osumnjičenom je određen pritvor u trajanju od mesec dana dok se ne utvrde okolnosti događaja.

Marija se preselila u Evropu prošle godine, a njen otac naveo je da nema sumnje u to da je njegova ćerka ubijena. On je rekao da je Marija 1. novembra otputovala u Španiju u potrazi za boljom budućnošću.

- Živela je u Barseloni dva ili tri meseca dok nije upoznala ovog čoveka i otišli ​​su da žive zajedno u Švajcarskoj - rekao je Fakundo za kanal TN.

Par je poslednjih dana otputovao na KiM da prisustvuje venčanju brata pritvorenika i roditelji su znali za to.

- Poslala nam je snimke svadbe na kojoj je bila. Izgledala je dobro, srećno - otkrio je Fakundo.

Nemaju novca za transport tela

Takođe je rekao da je njegova ćerka poslednji put razgovarala sa majkom prošle nedelje. On je, sa njene strane, pokušavao da komunicira i slao joj poruke, ali Marija odgovorila, što je „bilo uobičajeno“ zbog vremenskih razlika.

Roditelji su strašnu vest saznali kada je istu preko medija saznala prijateljica njihove ćerke, koja živi u Španiji i javila im.

Argentinka, Marija
foto: Printscreen/Facebook

Nakon što je potvrdila šta se dogodilo sa Ministarstvom spoljnih poslova, porodica žrtve odlučila je da se obrati medijima kako bi im pomogli da transportuju telo ćerke jer nemaju novca.

Fakundo je naveo da su ih vlasti obavestile da će između obdukcije, zakonskih procedura i veštačenja, prenosa tela biti potrebno oko 15 dana.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track