"SREĆNA NAM GODIŠNJICA BRAKA, 10 GODINA" Samo 13 sati pre strašne smrti, Dejanova žena objavila ove reči! I OTAC MU POGINUO
Foto: Privatna Arhiva

majdanpek

"SREĆNA NAM GODIŠNJICA BRAKA, 10 GODINA" Samo 13 sati pre strašne smrti, Dejanova žena objavila ove reči! I OTAC MU POGINUO

Crna Hronika -

Dejan P. (33) iz Majdanpeka doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću kada je kolima sleteo sa puta i isprevrtao se, a zatim se njegovo automobil zapalio u ataru sela Klokoćevac i to samo 50 metara dalje od kuće u kojoj je živeo sa suprugom i četvoro dece.

Izgoreli automobil nađen je jutros oko 5.30 sata u blizini Majdanpeka, a za volanom je bilo ugljenisano telo nesrećnog oca četvoro dece koji se vraćao iz druge smene. Da tragedija bude još veća, njegovo ugljenisano telo pronašla je upravo supruga, koja je u gluvo doba izašla da ga traži jer se nije vratio s posla u rudnniku.

Upravo je samo nekoliko sati ranije, ta ista supruga na svom Fejsbuk profilu podelila sa svojim prijateljima sreću, okačivši Dejanovu i njenu sliku na kojoj su zagrljeni i zaljubljeni, napisavši da upravo slave 10 godina braka!

poginuli dejan p.
poginuli dejan p.foto: Privatana Arhiva

- Srećna nam godišnjica. Deset godina - napisla je Dejanova žena i uz tu objavu dodala i fotografiju na kojoj se grli i ljudi s njim.

Komentari ispod ove fotografije samo su se nizali, a jedan od komentara je: "Da ste nam živi 100 goidina i da se uvek tako volite i slažete."

- Neka vam je sa srećom. Čestitamo - samo su neki od komentara kojih ima na desetine.

poginuo na godišnjicu braka
poginuo na godišnjicu brakafoto: Društvene mreže

Bračni par nije ni slutio da će samo 13 sati kasnije doći do nesreće u kojoj će Dejan, inače rudar, poginuti na putu do kuće.

Posle srećne objave, nesrećna žena je sa svojim prijateljima podelila i tužne vesti. Naime, okačila je crnu fotografiju i fotograiju sveće, a prijatelji su joj izjavljivali saučešće. Ispod ove fotografije prijatelji i rođaci Dejanovoj supruzi su pisali i "da bude jaka zbog dece", kao i da "mora da im bude i otac i majka".

Ona je potom objavila i status u kome je navela da će njen pokojni suprug, koji je na tragičan način izgubio život biti sutra sahranjen na lokalnom groblju u selu.

- Strašno je ovo što se dogodilo, kao i to što je upravo žena pronašla Dejana. Od njega je ostao samo pepeo... Treba to izdržati i treba živeti sa tim - ispričali su prijatelji.

Kako su dodali, nažalost ovo nije prva tragedija koja je zadesila porodicu. I Dejanov otac je tragično izgubio život.

- Njegov tata je pre otprilike 16 godina poginuo kada je pao s mosta. Evo, sad je i Dejan nastradao i prerano nas je napustio - pričaju rođaci i komšije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track