UHAPŠENA POLICAJKA U BEOGRADU, ZA NJENIM PARTNEROM RASPISANA POTERNICA: Policija zaustavila BMW, vozač im sve otkrio
Foto: Nemanja Nikolić

marihuana i amfetamin

UHAPŠENA POLICAJKA U BEOGRADU, ZA NJENIM PARTNEROM RASPISANA POTERNICA: Policija zaustavila BMW, vozač im sve otkrio

Crna Hronika -

Beogradska policija uhapsila je I.P.(31) i I.Đ. (27), inače zaposlenu u policiji, zbog sumnje da su dilovali marihuanu i amfetamine, dok je za njenim nevenčanim suprugom M.M. (36) raspisana poternica.

U ponedeljak popodne inspektori kriminalističke policije i interventna patrola su na Zvezdari zaustavili BMW, beogradskih registracija, kojim je upravljao I.P. (31).

- Zaustavljeno je i pregledano je vozilo kojim je upravljao I.P. i pronađena je već kesa sa marihuanom, kao i jedna manja kesa sa belom praškastom materijom najeverovatnije amfetaminom, kao i 80.000 dinara i 170 evra - objašnjava izvor iz istrage i dodaje:

ilustracija
ilustracijafoto: MUP

-Privedeni je u razgovoru sa operativcima rekao gde je nabavljao drogu i patrola je odmah upućena u Grocku gde je u stanu zatečena I.Đ. (27), koja je zaposlena u policiji, na izdavanju dokumenata. Pregledom stana u kome ona živi sa M.M. pronađene su tri kese sa marihiuanom. U jednoj od kesa bilo je 12 paketića spremljenih za prodaju, a u frižideru je pronađeno i više manjih paketa amfetamina.

O akciji je odmah obavešteno Više tužilaštvo u Beogradu, koje je odredilo zadržavanje do 48 sati za I.P. i I.Đ. koji će sutra biti privedeni na saslušanje kod tužioca.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track