BUDVANKA RAZBILA BEOGRAĐANKI (18) ČAŠU O GLAVU, A NJEN BRAT JE POTOM UDARIO ISPRED DISKOTEKE! Crnogorski policajci nemo posmatrali
Foto: Shutterstock

BRUKA! detalji obračuna u diskoteci

BUDVANKA RAZBILA BEOGRAĐANKI (18) ČAŠU O GLAVU, A NJEN BRAT JE POTOM UDARIO ISPRED DISKOTEKE! Crnogorski policajci nemo posmatrali

Crna Hronika -

U budvanskoj diskoteci "Top Hil", tokom nastupa Jelene Rozge potukle su se Beograđanka i Budvanka, a sada je detaljie tog sukoba otkrila devojka Lj. A. koja je te večeri bila u društvu Beograđanke Teodore B. (18) i otkrila da je sukob, prema njenim rečima, inicirala Budvanka Jovana C. (22) koja je, kako tvrdi, Teodori pretila "pominjući kriminalce".

Lj. A. je ispričala da se incident dogodio oko dva sata nakon ponoći, 28. jula, a te večeri je u diskoteci nastupala pevačica Jelena Rozga. Teodora, zajedno sa svojim drugaricama, otišla je u VIP deo gde su bile u separeu pored kojeg je bio i onaj u kojem se te večeri nalazila Jovana C. sa svojim bratom, drugaricama i ocem jedne od drugarice - Željkom.

Jelena Rozga
Jelena Rozga foto: Nemanja Nikolić

Prema rečima naše sagovornice, Teodora je u jednom trenutku otišla do zaštitne ograde od separea kako bi snimila nastup poznate hrvatske pevačice.

- Teodora je stajala kod ograde, snimala nastup sa čašom pića u ruci. U jednom trenutku joj je prišla Jovana i rekla da se pomeri odatle, počela je i da preti, da pominje neke kriminalce kako bi je zaplašila da se pomeri - započinje priču naša sagovornica.

Kako navodi za Blic, Beograđanka tada nije htela da ode jer joj "nije bilo jasno zbog čega joj Jovana preti".

- Jovana je potom Teodori prišla i razbila joj čašu o glavu. Ona je počela da krvari i tada ju je polila pićem koje je držala u ruci i vratila se kod nas za separe - priča Lj. A.

Aleksandra Prijović, Top Hil, Budva
foto: Nemanja Princolio

Prema njenim rečima, tada je došlo obezbeđenje koje je od Teodore zahtevalo da izađe iz separea.

- Rekli su joj da izađe kako se ne bi opet sukobile. Teodora je pristala jer je i u donjem delu imala drugarice sa kojima je mogla da bude. Dok je odlazila, nju su ponovo napali ljudi iz Jovaninog separea zbog čega je Teodora pozvala policiju - priča naša sagovornica.

Međutim, kako kaže, umesto da sukob prestane, tada je sve eskaliralo.

Izbačeni iz kluba

- Policija je odmah Jovanu, Igora i Željka izbacila iz kluba. Bili su jako ljuti, a to se videlo po tome kako su reagovali i kako su se ponašali dok su izlazili napolje - otkriva naša sagovornica.

Tada je, kako navodi Lj. A., Beograđanka takođe izašla ispred kluba kada ju je Jovanin brat udario.

Crnogorska Policija
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia, KHALED KASSEM / Alamy / Alamy / Profimedia

Policajci nemo gledali kako udara devojku

- On ju je udario pred svima. Tu je bilo i policije, obezbeđenje, drugih ljudi. To niko nije sprečio - priča nam drugarica napadnute Beograđanke.

Nakon što su otišli u bolnicu, nastavlja, on je rekao da ga je Beograđanka udarila u grudi, iako ga je, prema rečima naše sagovornice, Teodora gađala praznom limenkom.

- Smejao se pred svima, pričao kako će da uzme odštetu zbog toga iako svi znamo šta se dogodilo. On je od Teodore veći možda čak i tri puta, ona nije mogla rukama da mu nanese bilo kakve povrede - rekla je naša sagovornica.

Prema rečima LJ. A., Teodora je morala da plati kaznu Prekršajnom sudu zbog dva prekršaja, u iznosu od 600 evra, međutim, kako joj je ovo bio prvi prekršaj, platila je umanjenu kaznu u iznosu od 420 evra.

Lj. A. dodaje na kraju da se našoj redakciji javila sa namerom "da se čuje prava istina, jer je njena drugarica pretrpela psihičko i fizičko nasilje, kao i pretnje, iako nije prva započela sukob kako su naveli mediji".

- Teodora nije prva napala Jovanu. Polila je tek pošto je ova razbila čašu u glavu. Dokaz da su mediji polovično preneli sve je i to da Teodora ima 18 godina, a ne 22 kako su pisali - dodaje Lj. A.

Budvanka bratanica Marka Bate Carevića

Prema pisanju portala Standard, Budvanka Jovana je bratanica Marku Bati Careviću, poznatom političaru, ekonomisti, privredniku i nekadašnjem predsedniku opštine Budva.

Marko Bato Carević je 2020. godine izabran za predsednika opštine Budva za četvorogodišnji mandat, međutim, ostavku je podneo 8. avgusta 2022. godine. Carević je upravljao Budvom i od januara 2019. do juna 2020. godine kada je smenjen odlukom nove odborničke većine okupljene oko DPS-a.

Carević je član Glavnog odbora Nove srpske demokratije i jedan od najistaknutijih Srba u Crnoj Gori. Carević osim svoje političke karijere ima karijeru i kao predsednik Fudbalskog kluba Grbalj iz Radanovića od 2007. do 2018. godine.

Takođe, njegov sin Lazar je fudbalski golman koji trenutno brani za FK "Vojvodinu" i nacionalnu selekciju, a bio je i deo B tima "Barselone".

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track