"3 ĆERKE SAM SAHRANILA" Majka devojčice koja je preminula na Karaburmi neutešna: Mnogo se mučila, trudili smo se ali NIJE IZDRŽALA
Foto: Petar Aleksić

"3 ĆERKE SAM SAHRANILA" Majka devojčice koja je preminula na Karaburmi neutešna: Mnogo se mučila, trudili smo se ali NIJE IZDRŽALA

Crna Hronika -

Devojčica (9) preminula je sinoć oko 19.40 sati nakon duge bolesti u beogradskom naselju Karaburma.

Neutešna majka preminule devojčice (40) kaže za Kurir da je ovo treća ćerka koja joj je preminula.

- Teško nam je, opet prolazimo kroz isto. Mi smo se od njenog rođenja borili sa njenim bolestima, čekala je transplataciju srca i bubrega. Imala je i epilepsiju i kada bi imala napad to bilo jezivo za gledati - kaže majka preminule i dodaje:

- Njen život su obeležile bolnice, bolnički krevet i mnogo se mučila. Nije mogla da priča, samo bi nam prstom pokazala šta joj treba. Nije hodala, mi smo joj pomagali, kupali je, hranili...

Mariola Džemailović, Karaburma, preminula
foto: Petar Aleksić

Kako dalje dodaje naša sagovornica, scena od sinoć joj je i dalje u glavi.

- Svi smo bili kući, u jednom trenutku njoj je iznenada pozlilo i ukočila joj se vilica, počela je da joj ide pena iz usta. Kao da je opet imala napad epilepsije, ali bilo je jače i drugačije, ne mogu rečima da opišem kako je to izgledalo - kaže ona i dodaje:

- Odmah smo zvali Hitnu pomoć i oni su pokušali da joj pomognu, ali nažalost nisu uspeli. Odveli su je na obdukciju, a mi ćemo dete sutra sahraniti u Ovči.

Mariola Džemailović, Karaburma, preminula, Jasmina Asanović
foto: Petar Aleksić

Prema njenim rečima, policija je uradila uviđaj i istraga je u toku, ali kako navodi dete je umrlo jer je bilo bolesno.

- Trudili smo se oko nje, ali nije izdržala više. Teško nam je... Bila sam majka 14 dece, sada ih imam 11. Tri ćerke sam sahranila - rekla je Jasmina i dodala da je otac devojčice već mesec dana u zatvoru i da mu je ostalo još tri meseca.

1 / 5 Foto: Petar Aleksić

- Nismo mu rekli da nam je ćerka umrla, jer bi on to teško podneo. Bolestan je takođe, ima problema sa srcem, pritiskom i bubrezima.

(Kurir.rs/B.T.)

Bonus video:

03:22

MAJKA POKUŠAVA DA VRATI DETE KOJE JE OTEO OTAC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track