BUGARSKA MISICA BILA UDATA ZA UBIJENOG KRALJA DIJAMANATA! Udovica se slikala u venčanici, svi se pitaju da li je prebolela Srbina
Foto: Privatna Arhiva

izrešetan u "poršeu"

BUGARSKA MISICA BILA UDATA ZA UBIJENOG KRALJA DIJAMANATA! Udovica se slikala u venčanici, svi se pitaju da li je prebolela Srbina

Crna Hronika -

Đorđe Mihaljević (44), srpski biznismen i trgovac dijamantima koji je brutalno likvidiran u sačekuši u septembru 2018. u Johanezburgu godinama je bio u braku sa bugarskom misicom Natalijom Gurkovom, koja je sada na društvenim mrežama objavila misterioznu fotografiju u venčanici.

Mihaljević je, podsetimo, brutalno izrešetan 24. septembra 2018. godine u svom plavom "poršeu" u Johanezburgu u Južnoafričkoj Republici, kada su ga dok je bio na semaforu presrela dva maskirana napadača na motoru i ispalila kišu metaka u njegova kola. Nakon egzekucije pobegli su u nepoznatom pravcu, ali je tamošnja policija uhapsila pet osoba od kojih je jedan crnogorski državljanin.

lepa bugarka i mihaljević
lepa bugarka i mihaljevićfoto: Printscreen Instagram

Lepa Natalija bila je Miss Bugarske 1998. i sada pleni lepotom koju rado ističe na društvenoj mreži Instagram. Nedavno je objavila i fotografiju na kojoj se vidi kako je obučena u raskošnu belu venčanicu koja ima duboki deklote, dok na glavi ima čipkasti veo. Oko vrata može se videti ogrlica, a nesumnjivo je da je izabrala dobar komad nakita, s obzirom na to da je nje bivši suprug upravo bio "kralj dijamanata".

natalija u raskošnom izdanju
natalija u raskošnom izdanju foto: Društvene mreže

Lepa misica ispod ove fotografije ostavila je komentar "opet mlada" koji je izazvao brojne reakcije njenih pratilaca kojih ima preko 100 hiljada. Međutim, sudeći po komentarima, Natalija nije opet stala na ludi kamen već je u pitanju reklamiranje jednog brenda venčanica.

Inače, kako smo ranije preneli Natalija u vreme ubistva svog supruga nije bila u JAR, već ju je tragična vest dočekala u Sofiji. Natalija je u tom periodu predosetila da će se dogoditi nešto loše jer je navodno od supruga tražila da se odsele iz Johanezburga jer se nije osećala bezbedno.

natalija gurkova mihaljević
natalija gurkova mihaljevićfoto: Društvene mreže

Natalijin suprug s kojim je pre ubistva bila 15 godina u braku, nakon rafalne paljbe, izrešetan pokušao je da se spasi, ali nažalost nije uspeo.

- Mihaljević je bio na ručku u jednom restoranu i krenuo je ka svojoj kući. Napadači na motoru najverovatnije su ga pratili od trenutka kada je krenuo, jer su iskoristili trenutak kada se zaustavio na semaforu. Tada su motorom prišli "poršeu" i suvozač na motoru je zapucao kroz prozor Mihaljevićevog automobila. On je, verovatno već smrtno ranjen, dao gas i pokušao da pobegne, ali je uspeo da pređe samo stotinak metara. Zaustavio je automobil i uspeo da izađe iz njega, ali je istog trenutka pao i umro - izjavio je tada policijski zvaničnik JAR za južnoafričke medije.

1 / 3 Foto: Društvene mreže

U Johanezburgu je živeo dugi niz godina, a bio je u dobrim odnosima sa osuđenima za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana - Milanom Đuričićem Mikijem, koji je na isti način ubijen u tom gradu, u aprilu 2018. godine, kao i sa Dobrosavom Gavrićem, koji je u JAR godinama u pritvoru.

izrešetana kola đorđa mihaljevića
izrešetana kola đorđa mihaljevićafoto: Facebook

- Svi oni bili su u dobrim odnosima s češkim narko-bosom Radovanom Krejčirom, ali su se onda okrenuli protiv njega. Počela su ubistva ljudi sa ovih prostora, od kojih praktično nijedno nije rešeno do sada - rekao je ranije sagovornik Kurira.

Supruga prodavala nakit na Instagramu

"Pucaj na visoko ili idi kući"

Natalija Gurkova je svoj Instagram profil, koji ima na hiljade pratilaca, koristila kako bi reklamirala skupocene ogrlice, prstenje i narukvice koje je pravio njen suprug. Tako je samo dan uoči Mihaljevićevog ubistva na Instagram profilu bugarske misice bio zakačen oglas za prodaju dijamantske ogrlice.

prodavala ovaj dijamanstski set dan pre ubistva supruga
prodavala ovaj dijamanstski set dan pre ubistva suprugafoto: Privatna Arhiva

"Pucaj na visoko ili idi kući", pisalo je na profilu misice podno oglasa za prodaju dijamantske ogrlice s belim zlatom i safirom. Mihaljević je, prema pisanju medija u JAR, navodno kupovao kradeni nakit, koji je potom prepravljao, a zatim prodavao u potpuno izmenjenom, neprepoznatljivom obliku.

Oca mu oteli i mučili

Petar Mišo Mihaljević, otac Đorđa Mihaljevića nekoliko godina pre ubistva njegovog sina, otet je u Johanezburgu, gde je kasnije preminuo od posledica mučenja. Navodno je bio otet zbog poslova njegovog sina. Mihaljević je to negirao i tvrdio da je njegov otac preminuo od posledica moždanog udara.

mihaljević sa suprugom natalijom
mihaljević sa suprugom natalijomfoto: Printscreen Instagram

- Forenzičar Čed Tomas je negirao njegove tvrdnje i saopštio da je Mišo Mihaljević kidnapovan dok se vraćao kući, a tokom mučenja čekićem su mu polomljeni karlica i noga - preneli su ranije južnoafrički mediji.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track