UHAPŠEN OTAC, HTEO DA OTRUJE SINA (2) SONOM KISELINOM! Epilog drame koja se pre mesec dana dogodila u Pirotu! IZ BOLNICE U ĆELIJU
Foto: Kurir

kurir saznaje

UHAPŠEN OTAC, HTEO DA OTRUJE SINA (2) SONOM KISELINOM! Epilog drame koja se pre mesec dana dogodila u Pirotu! IZ BOLNICE U ĆELIJU

Crna Hronika -

Otac (28) koji je, kako se sumnja, hteo sonom kiselinom da otruje sina (2), pa sebe početkom jula, trenutno se nalazi u pritvoru nakon lečenja u Univerzitetsko kliničkom centru u Nišu, saznaje Kurir u pirotskoj policiji.

- Istraga je još u toku, otac se za sada sumnjiči za pokušaj ubistva - rekli su nam u Pirotu.

Mesto na kom se desila drama
Mesto na kom se desila dramafoto: M.S.

Ovaj grad, pa i cela Srbioja bila je uznemirena 5. jula kada se čulo da je otac imao nameru da otruje dete, odvezao ga na mesto koje je poznato po imenu Vašarište gde im se u ustima našla sona kiselina koja im je progorela jednjake. Hitno su tada prebačeni u opštu bolnicu u Pirotu, a odatle u Niš.

Odmah su procurele vesti da je dete dobro, ali da mnogo veće povrede ima otac. Obojici su uspešno sanirane rane, pa su otpušteni iz niške bolnice. Međutim, otac nije pušten na slobodu, već je uhapšen.

Za sada ne postoje pouzdane informacije o tome kako su se otac i sin otrovali, ali postoji nezvanična verzija ovog događaja da je muškarac zapravo hteo da naudi svojoj ženi s kojom je imao problema pa je navodno prvo dao otrov detetu, a onda i sebi. Sve se to dogodilo na tom mestu Vašarište koje je od mesta stanovanja ovog Piroćanca udaljeno oko tri kilometra.

Vašarište je poljana pored Pirota na putu za selo Prisjan. Ekipa novinara je bila u kući gde stanuju otac i sin, ali ukućani tada nisu imali komenatara.

- Mi smo pod izuzetnim stresom i ne bismo nikakve izjave da dajemo. Ne bismo da komentarišemo - rekla je jedna rođaka.

Pirot, pokušaj ubistva, Sona Kiselina
foto: Kurir

Komšije za ovu porodicu imaju reči hvale i kažu da s njima nikada nisu imali problema. Šta više da se uvek nađu da pomognu i da im je potpuno neverovatno to što se priča po Pirotu.

- Priča je da su se supružnici posvađali, da je žena htela da napusti muža, a onda je on uzeo sina i odveo ga po mraku daleko od kuće, te mu dao da popije kiselinu kako bi joj napakostio. Prava je sreća da je dete preživelo - podseća izvor.

(Kurir.rs - M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track