"VOLIM TE NAJBEZUSLOVNIJE DO KRAJA OVOG ŽIVOTA" Devojka mladića koji je pucao sebi u glavu objavila emotivnu poruku (FOTO)
Foto: Printscreen/Društvene mreže

"VOLIM TE NAJBEZUSLOVNIJE DO KRAJA OVOG ŽIVOTA" Devojka mladića koji je pucao sebi u glavu objavila emotivnu poruku (FOTO)

Crna Hronika -

M.S. (22) koji je pucao sebi u glavu u stanu u Borči, preminuo je juče u Urgentnom centru, a njegova devojka oprostila se od njega emotivnom porukom.

Naime, ona je na društvenoj mreži objavila video snimak uz poruku:"Volim te najbezuslovnije do kraja ovog života, a u sledećem ćemo se opet naći".

Uz ovu poruku, objavila je i njihov zajednički snimak.

Borča, pucnjava
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, mladić je nakon svađe sa devojkom pucao sebi u glavu u njenom stanu u beogradskom naselju Borča. On je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, a komšije su za Kurir tada rekle da su scene posle pucnjave bile strašne.

- Izašla sam iz stana kad sam čula pucanj, odmah sam znala da se nešto užasno desilo i da nije dečija igra. Kad mi je komšije rekao koji stan, odmah sam znala i ko je, samo sam molila boga da ona divna devojka dobro - rekla nam je tada komšinica.

Nakon što su se posvađali, mladić je uzeo pištolj i pucao sebi u glavu.

- Kad sam izašla videla sam krv ispred vrana na sekund, jer nam nije bilo dozvoljeno da priđemo, valjda kako su ga iznosili. Jeste bio problematičan i galamio, čula sam ga i tog dana, ali to su deca. Niko ovako ne bi trebalo da završi - rekla nam je tada naša sagovornica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:20

Samoubistvo u SC Banjica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track