ON JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO NA 18. ROĐENDANU U BATAJNICI: Nemanja ležao u lokvi krivi, on hladno stajao i izgovorio SRAMNE REČI
Foto: Privatna Arhiva

užas

ON JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO NA 18. ROĐENDANU U BATAJNICI: Nemanja ležao u lokvi krivi, on hladno stajao i izgovorio SRAMNE REČI

Crna Hronika -

Mladić A. P. uhapšen je pre tri dana zbog sumnje da je 3. jula vinskom čašom u vrat ubo Nemanju Mihajlovića (20) iz Ugrinovaca na proslavi punoletstva u Batajnici.

Pa da podsetimo, incident sa smrtnim ishodom dogodio se 3. jula, pola sata iza ponoći u Primoštenskoj ulici u Batajnici, kada je iz za sada nepoznatog razloga osumnjičeni žrtvu navodno udario prvo čašom u glavu, a potom ga ubo drškom u vrat. Povrede koje je zadobio mladić bile su opasne po život, pa je on nakon 29 dana provedenih u komi, preminuo.

- Osumnjičeni se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio da je oštećeni, koji je bio vidno pijan njega napao, te da se on samo branio - rekao je navodno na saslušanju mladić, gde je dodao da mu nije poznato kako je oštećeni zadobio posekotinu na vratu.

Nakon što su saslušani svi svedoci i osumnjičeni nakon saslušanja nije mu predložen pritvor, odnosno pušten je da se brani sa slobode.

a. p. došao kao pratnja gostu na proslavu
a. p. došao kao pratnja gostu na proslavufoto: Privatna Arhiva

- Nemanja je bio sa porodicom na proslavi punoletstva, dok je osumnjičeni nepozvan došao na slavlje i to kao pratilac jednog mladića koji je pozvan. Osumnjičeni i žrtva se nisu poznavali, a iz kog razloga je nastao sukob za sada nije poznato - kaže sagovornik i dodaje:

- Žrtva je sedela u kolima i spremala se da krene kući, ali je u jednom trenutku krneuo da uđe u salu da se pozdravi sa prijateljima pre polaska. Tada ga je navodno, osumnjičeni nakon rasprave udario čašom u glavu, a zatim stalak od vinske čaše zario mu u vrat tako da je mladić ubrzo pao ispred restorana nasred ulice. Ostao je da leži u lokvi krvi, a neko od gostiju koji je izlazio video je kako mladić leži, dok osumnjičeni stoji iznad njega.

ubijeni mladić nemanja vodio bitnu 29 dana ali se nije probudio iz kome
ubijeni mladić nemanja vodio bitnu 29 dana ali se nije probudio iz komefoto: Privatna Arhiva

Kako dalje navodi naš izvor, gosti restorana pozvali su policiju i Hitnu pomoć koja je zbrinula mladića i prevezla ga u Urgentni centar gde je posle dve operacije upao u komu u kojoj je bio 29 dana. Osumnjičeni mladić je nakon iskaza u policiji pušten, ali je 8. avgusta uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo teške telesne povrede sa smrtnim ishodom.

Istragu je vodilo Treće javno tužilaštvo u Beogradu, a nakon što je mladić podlegao povredama predmet je preuzelo Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Nemanjin otac Nenad Mihajlović, bivši policajac u invalidskoj penziji rekao je za Kurir da želi da se ubica adekvatno kazni.

nenad sa nemanjom kad se dobrovoljno prijavio u vojsku
nenad sa nemanjom kad se dobrovoljno prijavio u vojskufoto: Privatna Arhiva

- Ubica mi je ubio dete, nekoga koga nije ni videlo ni čulo. Tražim adekvatnu kaznu i smatram da je to najmanje što može da se uradi nakon ovog strašnog zločina. Moje dete i da je krivo nije zaslužilo da mu neko sudi i da mu oduzme život - rekao je neutešni otac koji je dodao da je njegov sin imao ozbiljne povrede.

- Taj mladić je rekao da su se oni potukli i da je moj Nemanja sam pao na čašu. Nelogično je to da je moje dete samo palo i sebi iseklo karotidu i sve krvne sudove vrata do kičmene moždine.

Kako nam je dalje objasnio sagovornik, scena koju je zatekao ispred restorana ledila je krv u žilama.

- Kada su mi javili da mi je dete povređeno, mislio sam da se potukao i da će biti dobro, a onda sam video kako nepomično leži u lokvi krvi nasred puta - rekao je Nenad i dodao da se njegov sin borio 29 dana, ali da na kraju nije izdržao.

Osumnjičeni mladić je iz Leštana i na proslavu je došao kao pratnja prijatelju koji je bio pozvan na punoletstvo. Restoran ispred kog se dogodio incident nije imao nadzorne kamere.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track