ĐORĐE BULIĆ ČUVA USPOMENU NA UBIJENOG OCA! Uz zajedničku fotografiju objavio PORUKU: Nema više MANGUPA kakav si ti bio (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram, Privatna Arhiva

Otvorio dušu

ĐORĐE BULIĆ ČUVA USPOMENU NA UBIJENOG OCA! Uz zajedničku fotografiju objavio PORUKU: Nema više MANGUPA kakav si ti bio (FOTO)

Crna Hronika -

Mlađi naslednik Jusufa Juse Bulića koji je likvidiran je pre 25 godina ispred kafića "22" u novobeogradskoj ulici Omladinskih brigada, Đorđe Bulić ne zaboravlja svog oca.

Đorđe Bulić, Jusa Bulić
foto: Printscreen/Instagram

Veoma često na svojim mrežama postavlja fotografije sa roditeljem koji ga je iznenada napustio kada je imao svega četrnaest godina. Iako je bio mali kada su mu ubili oca, inače bliskog prijatelja pripadnika klana Ljubomira Magaša, poznatijeg kao Ljuba Zemunac, a kasnije vlasnik FK Železnik, redovno sluša priče o Jusi i na taj način čuva uspomenu o svom uzoru.

Roditelji su mu na prvom mestu Đorđe Bulić
Roditelji su mu na prvom mestu Đorđe Bulićfoto: Privatna arhiva

- Nema više mangupa kakav si ti bio. Nema takvih džentlmena i kavaljera, vitezova tog nekog prošlog vremena. Još o tebi predaju oni koji su te znali sa istim divljenjem i poštovanjem. Srce mi je puno dok te tim pričama bar na trenutak ožive. Prerano si otišao. Moj svet je preko noći nestao, ali tvoj klinac je našao snagu da preživi. Kažu da svako ima svoj čas i ja ne znam kad će doći moj, ali dok se ne sretnemo ponovo ćale, ostaviću iza sebe bar metar boljeg sveta. Tebi u čast. Tvoj sin Đorđe- napisao je on.

Slika i prilika svog oca Đorđe Bulić
Slika i prilika svog oca Đorđe Bulićfoto: Privatna arhiva

Đorđe je, inače, od oca nasledio fudbalski klub “Železnik” koji uspešno vodi.

Kurir.rs/Pink.rs

03:49

OD 15 OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO VUKOTIĆA, JEDAN ĆE BITI SVEDOK SARADNIK! Grgur siguran: Tu klupko počinje da se obmotava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track