MISTERIOZNA CRNKA DOŠLA U SUDNICU, BELIVUK OVAKO REAGOVAO Uočio je kad su ga izvodili, straža je ZBOG OVOG upozorila da bude mirna
Foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić

na nozi imala nanogicu sa zvoncem

MISTERIOZNA CRNKA DOŠLA U SUDNICU, BELIVUK OVAKO REAGOVAO Uočio je kad su ga izvodili, straža je ZBOG OVOG upozorila da bude mirna

Crna Hronika -

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje pripadnicima klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, osumnjičenima za sedam jezivih likvidacija.

U jednom trenutku, za reč se javio Veljko Belivuk, koji je tada u pratnji petorice zatvorskih stražara uveden u sudnicu.

On je tada postavljao pitanja udovici ubijenog Gorana Veličkovića.

Inače, tokom izlaganja Jelene Veličković supruga Dejana Tešića koja je sedela u publici mahala mu je i ponavljala "volim te, lep si".

U publici je bila još jedna misteriozna crnka koju je Belivuk primetio tek kada su ga izvodili iz sudnice i tada je pozdravio uz osmeh.

Misteriozna crnka, navodno je sve vreme tresla nogom na kojoj je bila nanogica sa zvoncem, pa je i straža upozorila da bude "mirna" i da ne komentariše glasno dešavanja u publici.

Kurir.rs

Bonus video:

01:55

BELIVUK SUMNJA DA HRVATIN SARAĐUJE SA TUŽIOCEM OD STARTA! Napetost u sudnici, Radulović: Bilo je zabranjeno da se observiraju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track