OGRANIČENJE 60, A DIVLJAJU 100 KM/H! Detalji stravične nesreće kod Prnjavora! Mladić se zakucao u auto, POGINULE 4 OSOBE IZ SRBIJE
Foto: Nemanja Nikolić

horor

OGRANIČENJE 60, A DIVLJAJU 100 KM/H! Detalji stravične nesreće kod Prnjavora! Mladić se zakucao u auto, POGINULE 4 OSOBE IZ SRBIJE

Crna Hronika -

Porodica iz Srbije poginula je na velikoj ravnici u blizini Prnjavora, kada je u zadnji deo njihovog automobila "pežo" udario "pasat" kojim je upravljao B. Đ. (26) iz Prnjavora, ispričao je jedan od meštana sela Štrpci.

Ovaj meštanin je ispričao da se radi o ravnici dugoj oko pet kilometara, a na kojoj svi voze iznad ograničenja.

- Ograničenje je 60 kilometara na čas, a svi voze tu preko 100 kilometara na čas. Ne znam šta je uzrok ove nesreće, samo sam čuo da ih je Bojan Đ. "stigao" i udario u zadnji deo - rekao je jedan od meštana.

On kaže da poznaje B.Đ., te da je u pitanju "dobar momak" i da "nije čuo da je ranije 'divljao' automobilom".

- Njegov otac ima firmu i on radi kod njega. Dobar je i vredan momak - rekao je pomenuti sagovornik

Sumnja se da je stradala cela porodica iz Srbije

U OJT Banjaluka su rekli da su prilikom saobraćajne nesreće smrtno nastradale četiri osobe koja su se nalazile u vozilu "pežo" i da još nije utvrđen njihov identitet.

- Uviđaj na licu mesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Siniša Vranješ, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor - rečeno je u OJT Banjaluka.

Prema nezvaničnim informacijama u ovoj nesreći poginule su četiri osobe iz Srbije, a od kojih su dve maloletne.

Najverovatnije se radi o porodici.

Kurir.rs/Srpskainfo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track