KURIR SAZNAJE, OVO JE DUŠAN, SVIREPO UBIJEN U KAFANI U MLADENOVCU Detalji kobne tuče: Pošao do muzike a onda krenulo dobacivanje
Foto: Nenad Kostić, Privatna Arhiva

S veselja u smrt: a samo je hteo sinu da proslavi 21. rođendan

KURIR SAZNAJE, OVO JE DUŠAN, SVIREPO UBIJEN U KAFANI U MLADENOVCU Detalji kobne tuče: Pošao do muzike a onda krenulo dobacivanje

Crna Hronika -

Dušanov kum i sin pokušali su da ga odbrane, ali već je bilo kasno: Preminuo na licu mesta od zadobijenih povreda

U mladenovačkoj kafani u kojoj se noćas dogodilo svirepo ubistvo, posle tuče oko muzike, nastradao je Dušan Antonijević, zvani Dule Pežo, koji je tamo otišao da sinu proslavi 21. rođendan.

Ubijen je pred očima sina, s kojim je sedeo za stolom u kafani kad je izbila tuča.

Kako Kurir saznaje, Dušan je ubijen u tuči navodno zbog pesme.

1 / 4 Foto: Nenad Kostić

- Dušan je sinoć bio s porodicom, među kojima su bili njegov kum i sin. Naime, oni su te večeri proslavljali mladićev rođendan i prvo su bili u jednom restoranu u Mladenovcu da bi se kasnije slavlje nastavilo u restoranu gde je ubijen. Celu noć su jeli i pili i ništa nije naslućivalo da će doći do ove tragedije - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Svađa među gostima nastala je navodno kada je ubijeni Dušan došao kod muzike, gde je hteo da naruči pesmu za svog sina. Tada je počelo dobacivanje od momaka koji su sedeli u blizini muzike. Kako dalje navodi naš sagovornik, momci nisu dozvolili da se svira ta pesma jer su oni već naručili svoj repertoar i navodno dali muzici dobar bakšiš.

01:46

KURIR SAZNAJE, OVO JE DUŠAN, SVIREPO UBIJEN U KAFANI U MLADENOVCU Detalji kobne tuče: Pošao do muzike a onda krenulo dobacivanje

- U trenutku je nastala opšta tuča, nije se znalo koliko njih tuče nesrećnog čoveka. Dušanov kum i sin pokušali su da ga odbrane, ali je već bilo kasno. Dušan je preminuo na licu mesta od zadobijenih povreda, dok je njegov sin, inače slavljenik zadobio povrede i kolima Hitne pomoći je prevezen u Urgentni centar - kaže naš sagovornik. Inače, policija je intezivnim radom uhapsila šest muškaraca koji su učestvovali u tuči u kojoj je ubijen Dule Pežo koji drži auto otpad u blizini Mladenovca.

Kako Kurir saznaje, šestorica uhapšenih sedela su za susednim stolom i svađa koja se pretvorila u tuču, izbila je zbog naručivanja pesama.

Dušan, Mladenovac, ubistvo u kafani
foto: Društvene mreže

- Dušan A. je sedeo za stolom sa sinom, bratancem i kumom, slavili su 21. rođendan njegovog sina. Izbila je svađa i osumnjičeni su skočili na njih i počeli da ih tuku. U opštem haosu, neko je Dušanu A. najverovatnije zadao udarce vlašom ili pikslom - otkriva sagovornik Kurira kojii je bio na mestu zločina gde se sve dogodilo. Podsetimo, policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva zbog učestvovanja u tuči uhapsila šestoricu muškaraca.

- Lisice su stavljene M. P., D. S., M.S., M. J., B. P i S. S. - potvrđeno je za Kurir.

Kurir.rs/B.T./J.S

Bonus video:

00:19

KURIR SAZNAJE! DUŠAN UBIJEN PRED SINOM U RESTORANU U MLADENOVCU: Šestorica uhapšenih sedela za susednim stolom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track