VLASNIK STANA AKTIVIRAO BOMBU, POSVAĐAO SE SA STANARIMA: Najnoviji detalji eksplozije u Smederevu!
Foto: Printscreen/Instagram

VLASNIK STANA AKTIVIRAO BOMBU, POSVAĐAO SE SA STANARIMA: Najnoviji detalji eksplozije u Smederevu!

Crna Hronika -

Do eksplozije koja se sinoć dogodila u centru Smedereva došlo je nakon što je aktivirana bomba na trećem spratu zgrade u Ulici slobode.

Kako se nezvanično saznaje, eksploziv je aktivirao vlasnik stana na trećem spratu nakon kraće rasprave sa stanarima koji su taj stan iznajmljivali.

Smederevo, Eksplozija
foto: Printscreen/Instagram

Navodno, razlog za svađu je bila neplaćena kirija.

Vlasnik stana je pokušao da uđe stan, ali mu stanari nisu dozvolili. Nakon toga je pokušao da ubaci bombu u stan. On se razneo, dok su dve osobe povređene.

Podsećamo, u eksploziji koja se sinoć oko 20.30 dogodila u zgradi u Ulici slobode u centru Smedereva, jedna osoba je stradala, a dve su povređene. Prema rečima stanara, svih 25 stanova u zgradi pretrpelo je veliku materijalnu štetu. Oko zgrade i u okolnim ulicama su delovi nameštaja, stolarije, stakla.

Inače, doktor Željko Smiljanić, pomoćnik direktora Opšte bolnice Smederevo, kaže za Kurir da su povređeni brat i sestra van životne opasnosti, a da je mladić teže povređen i prebačen za Beograd.

00:27

SMEDEREVO: U eksploziji zgrade poginula jedna, a povređene dve osobe

- Muškarac od 25 godina ima višestruke povrede po telu od šrapnela, svuda po telu su mu geleri, od glave, grudnog koša, trbuha i ekstremiteta. Nakon inicijalne dijagnostike uradili smo operaciju i izvadili mu nekoliko šrapnela iz prednjeg trbušnog zida. Srećom, nema povrede unutrašnjih organa, nije imao unutrašnje krvarenje i nije životno ugrožen. Ali, ima povredu oba oka, a na jednom će najverovatnije trajno izgubiti vid, za drugo je dijagnostika u toku i videćemo šta će kolege u Beogradu uraditi, da li će uspeti da mu sačuvaju vid - navodi dr Smiljanić.

Kurir.rs/Nova, Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track