VOZAČ FIJATA UMRO U BUKTINJI POSLE SUDARA, EVO S KIM JE BIO U AUTU SMRTI! Otkrivamo ko je vozio hjundai, devojka (30) povređena!
Foto: Printscreen/Instagram

Jezivo

VOZAČ FIJATA UMRO U BUKTINJI POSLE SUDARA, EVO S KIM JE BIO U AUTU SMRTI! Otkrivamo ko je vozio hjundai, devojka (30) povređena!

Crna Hronika -

Vozač "fijat punta", koji je pod još nerazjašnjenim okolnostima našao u kontrasmeru na auto-putu Miloš Veliki u smeru prema Beogradu podlegao je povredama na licu mesta, potvrđeno je večeras Kuriru.

Tokom prvih nekoliko sati bilo je neizvesno da li će preživeti, uprkos povredama opasnim po život, ali lekari nisu uspeli da ga spase. Kako Kurir saznaje za volanom "punta" bio je D. J. star oko 50 godina.

Njegov suvozač Nenad K. (40) zadobio je teške telesne povrede, opasne po život i prevezen je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

Miloš Veliki, Saobraćajna Nesreća
foto: Printscreen/Instagram

Za volanom "hjundaija", u koji je "punto" udario nalazila se Dragoslava P. (30). Povređena je ni kriva ni dužna i nije imala šanse da reaguje kada je videla auto koji joj dolazi u susret. Posle udesa bila je svesna, komunikativna i prevezena u KBC Zemun.

PAŽNJA! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK

Momenat sudara na auto-putu "Miloš Veliki"

Na Telegram nalogu 192_rs pojavio se i trenutak kada su se automobili sudarili. Jedan od vozača je ispričao da je nakon izlaska za Obrenovac, u smeru ka Beogradu, u jednom trenutku uočio automobil koji je išao u suprotnom pravcu.

Kako kaže, nije mu jasno zbog čega vozač "fijata" nije makar vozio zaustavnom trakom ili pokušao da zaustavi automobil i napravi polukružno okretanje.

Miloš Veliki, Saobraćajna Nesreća
foto: Printscreen/Instagram

- Prvo sam pomislio da se vozač pogubio i pogrešio smer. Čak sam hteo da ga zaustavim i da mu pomognem. Međutim čovek je vozio u kontra-smeru i to brzom trakom, što je ravno samoubistvu. Bila su dvojica muškaraca u kolima i mahala su ostalim vozačima, ali sam stekao utisak kao da su na taj način želeli da upute izvinjenje - priča vozač koji se javio našoj redakciji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:17

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD VOJKE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track